DOLAR 32,5552
EURO 34,8986
ALTIN 2.437,26
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Nolan’ın Tenet filmi süresiz ertelendi! İşte nedeni Fragmanıyla şaşırtan ve beyin yakan Christopher Nolan’ın Tenet filmi beklendiği gibi süresiz erteleme…

21.07.2020
A+
A-

İlk olarak Fortnite içinde gösterilen Tenet filmi sonrasında YouTube üzerinden yayımlanan fragmanıyla kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Fragman yayımlandığı günden sonra sosyal medyanın gündemine düşmüştü.

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla film aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Zaten oyuncu kadrosunda yer alan yıldız isimler de bu aksiyonun artmasında önemli etkenler arasında yer alıyor. Filmin başrolünü, John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine ve Kenneth Branagh gibi önemli isimler paylaşıyor.

Filmde bazı sahneler normalken bazı sahneler var ki kafaların karışmasına neden oluyor. Normal bir otomobil kovalamaca sahnesi izlerken kaza yapan aracın tam tersi yönde hareket ettiğini görüyorsunuz. Yani kaza oluyor ama aslında olmuyor. Kaza oluyor ve tersine dönüyor, taklalar atan araç bir anda eski haline dönüyor. Oldukça ilginç olan bu sahneyi başka benzer sahneler de takip ediyor.

Bu tarz ilginç olan bir film de meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu ancak erteleme kararı geldi ve bu ilk değil. Corona virüsü salgını sebebiyle uzun süre gösterim tarihi ertelenen filmin nihai tarihi 17 Temmuz seçilmişti ve o tarihte vizyona girmesi planlanıyordu ancak salgının seyrinin olumsuz yönde devam etmesinin  yanında bir de pek çok sinema salonunun bu tarihte açılamayacağı ortaya çıkınca film, önce 31 Temmuz tarihine sonra ise 12 Ağustos tarihine erteleme almıştı.

ABD’deki Corona virüsü vaka sayılarının tırmanması, Warner Bros. stüdyosunun filmi bir kez daha ertelemek zorunda kalmasına neden oldu ve kısa süre içinde yeni tarihin açıklanacağı söylense de Tenet filminin süresiz ertelenme kararı aldı.

Filmin fragmanını izlemeyenler için;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.