DOLAR 32,2645
EURO 34,7245
ALTIN 2.395,46
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Samsung, telefon üretiminde eski sisteme dönüyor Samsung akıllı telefon üretimi namına iptal edilen bir plan, zeki telefon piyasasını hareketlendirecek…

03.05.2020
A+
A-

Corona virüsü salgını ile en iyi şekilde uğraş eden ülkelerin başında gelen Güney Kore, kendisinin kibir kaynağı olan teknoloji firmasının önünü açtı. Bir Takım modellerini başka ülkelerde üretmeyi planlayan Samsung, bu karardan vazgeçti.

Hatırlanacağı üzere Samsung, Güney Kore’nin Gumi şehrinde yer alan bir imal fabrikasını geçici bir süre için kapatmıştı. Bir işçide COVID-19 testinin artı çıkması, deneyimli şirketin tüm planlarını değiştirmişti.

Bu sebepten ötürü bir takım akıllı telefon modellerini Vietnam’da üreteceği ve üretimin aksamasını engelleyeceği bahis edilen Samsung, Galaxy Z Flip için endişeliydi. Zira bu model için gelen istek beklenenden pozitif oldu.

Kullanıcıların Galaxy Z Flip için beklenenden daha artı alaka göstermesi, Samsung’un üretimi engelleyen meselelere daha fazla odaklanmasını sağladı. 2 gün önce Güney Kore göre yapılan bir açıklama, teknoloji devinin iştahını kabarttı.

Corona virüsü ile yaklaşık 4 aydır yoğun bir şekilde mücadele eden Doğu Asya ülkesi, 30 Nisan 2020’de ülke içerisinde hiçbir yeni COVID-19 vakasının görülmediğini açıklama etti. Bu koşul, şubat ayından bu yanlamasına ilk kez yaşandı.

Vietnam planından vazgeçen Samsung, Avrupa’da ve ABD’de bulunan bir takım imalat ürünlerini de kendi ülkesine getirmeyi planlıyor. Salgın yüzünden kendi zeki telefon üretimini epeyce düşüren başarılı takım, eski performansına kavuşmak istiyor.

Ham madde kontrolü konusunda gücünü artmak isteyen Samsung’un istek meselesinde nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Bu kararın alınması, üretim konusunda zaman kaybedilmeyeceği ve üretimin artacağı anlamına geliyor.

Böylece kullanıcıların kendi istediği ilgili modeli bulması kolaylaşacak. Sizce Samsung insanlığı tehdit eden Corona virüsünün olumsuz etkileri aleyhinde neler yapacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.