DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Nintendo, yayıncılar için yeni kurallar yayınladı!

29.11.2018
A+
A-

İnternette oyun videoları paylaşmak veya yayınlamak, hem oyun oynarken bu anları internette paylaşmayı seven kişilerin, hem de oyun oynamak yerine içerik üreticisinin yorumları ile oyunu izlemeyi tercih edenlerin sevdiği bir aktivite.

Bir içerik üreticisi iseniz ve Nintendo oyunlarını oynarken, bu anları kaydedip paylaşıyorsanız, Nintendo’nun yeni yayınladığı kurallara bir göz atmanızda fayda olabilir. Zira, emek verip hazırladığınız videoların silinmesi veya para kazanma özelliğinin durdurulması keyfinizi kaçırabilir.

Nintendo’nun yayınladığı yazıya göre, bazı basit kurallara uyar iseniz, hiçbir sorun yaşamadan içerik üretmeye devam edebilirsiniz. İşte rehberde geçen basit kurallar:

Video içeriğinize mutlaka yaratıcı bir şeyler katmalısınız, oyunları olduğu gibi yayınlayamazsınız. Fakat sistem arayüzü gibi, işletim sisteminin belirli kısımlarını gösteren içerikleri, yorum ya da yaratıcı içerik katmadan da paylaşabilirsiniz. Sadece Nintendo tarafından, spesifik olarak izin verilen para kazanma metodları ile para kazanabilirsiniz. (Aşağıdaki resimde, izin verilen metodlara göz atabilirsiniz.) Sadece resmi olarak yayınlanmış oyunları kaydedebilirsiniz. İçinde Nintendo içeriği geçen hiçbir video, müzik veya görüntü satamazsınız. Nintendo ile sponsorluğunuz var ise, bunu ima dahi edemezsiniz.

Rehbere göre tüm bu kurallara uygun şekilde içerik oluşturursanız, herhangi bir problem yaşamadan içeriklerinizi yayınlamaya devam edebilirsiniz. Bu kurallar dışında, yasal olmayan şekilde oyunları elde etmişseniz veya buna benzer bir yol ile içerik üretiyorsanız da, Nintendo’nun içeriğinizi kaldırma hakkı mevcut.

Fitness Boxing demo sürümü E-Shop’ta yayınlandı!

Nintendo Wii ile oldukça beğeni toplayan Wii Fit benzeri Fitness Boxing, artık Switch‘te de mevcut. İsterseniz tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunla, yerinizde oturmak yerine hem hareket edebilir, hem de keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Nintendo, yayıncılar için yeni kurallar yayınladı! SDN-2

Nintendo telefonlarınızı Game Boy’a çevirecek!

Bir dönemin efsane cihazları arasında yer alan Nintendo tarafından üretilmiş Game Boy oyun konsolları, kısa süre içerisinde herkesin elinde tekrar belirebilir. Nintendo telefon kılıfı yapıyor?

İsterseniz önce demo modunu deneyebilir, beğenirseniz ön sipariş verebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.