DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Türk Telekom’dan sonra Turkcell ne dedi?

13.12.2018
A+
A-

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket yeni dönem tarifelerini yılbaşına yakın bir zaman aralığında, yani ay sonunda paylaşacak. Şimdilik paket seçenekleri hakkında bir bilgi olmasa da, varsayılan paket seçeneklerine yakın fiyatlar görebiliriz. Elbette bunu varolan tarifeler üzerinden konuşarak söylüyoruz, çünkü fiyat konusunda şu an için Superonline hiçbir ipucu vermiyor.

Superonline ürün bölümünde abone olmak isteyenleri üç farklı seçenek bekliyor; Limitsiz Fiber İnternet, Kotalı Fiber İnternet ve Yalın ADSL İnternet. Kota sistemini kaldırmayan Superonline, bakalım AKK’siz paketlerinde nasıl bir fiyat sunuyor?

Fiber internet 15 Mbps hız seçildiğinde ayılık 74,9 TL’ye mal oluyor. Bu bölümde seçilebilecek en yüksek hız ise 50 Mbps ve 169 TL.

ADSL tarafında ise üç farklı hız limiti kullanıcılara sunuyor; Limitsiz, 8 Mbps ve 16 Mbps. Limitsiz hız seçtiğinizde 100 GB AKN kotası size veriliyor. 8 Mbps ve 16 Mbps seçtiğinizde ise AKK’siz tarifeler bulunuyor.

Bakalım Turkcell’in tarifeleri açıklama yapıldıktan sonra nasıl şekillenecek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.