DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Nej Sonbahar/Kış 2021/22: Yaşam ağacının köklerinden gezegenin yeniden doğuşu

20.04.2021
A+
A-

ABONE OL

Uykuların Rüyalara, Rüyaların Hayatlara Karıştığı Haliç sularından yeni dünyaya uyanış… Derin mavi sular bu coğrafyanın dillerinde yol alıp yaşadığımız bu günlerin kıyılarına gelmiş, altın boynuza demir atmış, başka zamanları beklercesine… İlklerin temsili tarihi Haliç Kongre Merkezi bir ilke daha şahit oluyor, sürdürülebilir doğaya saygılı Nej tasarımları ile yeni hayatı kucaklıyor.

Circle; Daimi Olma Yeteneği… Sürdürülebilir Bir Yaşam…

Circle; Daimi Olma Yeteneği… Sürdürülebilir Bir Yaşam…

Bugünkü neslin ihtiyaçlarını, gelecek nesillerin ihtiyaçlarından ödün verilmeksizin karşılama amacı ile Nej yeni dünya döngüsünü yaratıyor. İklim değişikliğinin seyrine müdahale edebilecek son nesiliz, ama aynı zamanda acı sonuçlarıyla karşı karşıya kalacak olan ilk nesiliz. İnsanlık; insan, endüstri ve teknolojinin yıkıcı etkilerini, yaratıcı sürdürülebilir çözümlerle karbon ayak izimiz minimuma indirerek, doğa ile gelecek ile bağ kurma arayışı içinde. Nej yarattığı dünyada geleceği umutla tasarlıyor. Hiçbir şey yok olmuyor dönüşüyor…

Türkiye’de 2002 yılında bir ilki başlatan, organik, sürdürülebilir tasarımlarla farkındalık yaratan, sürdürülebilir modanın öncüsü Nej “biodagradeble”, “fillsens” kumaşları koleksiyonuna katarak, kapalı döngü teknolojisi ve sıfır atıkla yeni bir farkındalık ortaya koyuyor.

Nej, “Circle” koleksiyonu ile yaşam ağacının köklerinden gezegenin yeniden doğuşunu anlatıyor. Sonbahar/Kış 2021/22 “Circle” koleksiyonunda doğanın yeşil ve kahve yansımalarına yaşam suyunun derin denizleri eşlik ediyor. Sükûnet inci tonunda beklerken, ateşli kırmızlar tutku ile umudu çağırıyor ve organik, sürdürülebilir biogradable kumaşlarla Nej tasarımları kadına ulaşıyor.

İpeğin dayanılmaz hafifliği, el yapımı keçelerin sıcaklığı, dönüşen dönüştüren fillsens ile Nej, doğal olan doğadan gelen ile geçmişten geleceğe yaşam bağı kuruyor. Dönüştürülebilir geleceğe değer katarak Nej Kadını ile döngü devam ediyor zaman sonsuzluğa dönüyor… Avrupa ile Asya’yı öpüştüren Zeus’un aşkı, medeniyetlerin beşiği derin mavi altın boynuz ve tarihe tanıklık eden zamansız mekân Haliç Kongre Merkezi, Nej dünyasına şahit oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.