DOLAR 32,2065
EURO 34,9785
ALTIN 2.501,58
BIST 10.893,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

NBA 2K21’in kapak yıldızı muhakkak oldu! 2K, 5 kere NBA All-Star seçilen Portland Trail Blazers’ın yıldız oyuncusu Damian Lillard’ın, NBA 2K21…

01.07.2020
A+
A-

2K’nın sevilen basketbol oyunu NBA 2K21 ile ilgili haberler gelmeye başladı. Grafikleriyle ve oyun mekanikleriyle basketbol severlerin dikkatini çekmeyi başaran 2K, bugün de yeni kapak yıldızı ile karşımıza çıktı. NBA 2K21’in birincil kapak yıldızı Damian Lillard oldu.

Damian Lillard’ın maçlarda yağmur gibi sayılar atması ve müzik stüdyosunda antreman yapmasıyla NBA 2K21’in bu yılki temasına epeyce uyuyor. Dünya çapındaki bütün oyun severler, Damian Lillard’ın gökyüzü yürüyüşü smacını NBA 2K21’in PlayStation 4 versiyonunun kapağında görecekler.

Konuyla alakalı “Bu, NBA kariyerimde benim için çok özel bir lahza” diyen Lillard, sözlerine şu şekilde devam etti; “Senelerdir NBA 2K oyununun hayranıyım ve basketbol kültürünü bütün açılarıyla temsil etme yöntemine bayılıyorum. Hayatım her tarafında 2K oynadım ve kapakta yer alan diğer manâlı NBA oyuncularına katılmaktan nedeniyle övünç duyuyorum. Tüm hayranlarıma minnettarım ve ilerleyen dönemde çıkacak olan bu deneyimi yaşamaları için sabırsızlanıyorum.”

NBA 2K Pazarlama Başkan Yardımcısı Alfie Brody ise, “NBA bünyesinde fazla sayıda mükemmel oyuncu yer alıyor, ancak Damian Lillard, şimdiki tür NBA süper yıldızları aralarında özellikle öne çıkıyor. İzlerini taşıdığı kültürü, müzikal başarısı, saha dışı liderliği ve sahayı domine etmesiyle NBA 2K21’in mevcut nesil platform kapağı için mükemmel bir seçim; onunla çalıştığımız için gururluyuz” açıklamasını yaptı. Daha önce Damian Lillard, NBA 2K Online 2’nin kapağında da yer almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.