DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Mustafa Kocabey: ‘Galatasaray bu hafta şampiyonluğunu ilan edecektir’

19.05.2019
A+
A-

Galatasaraylı eski futbolcu ‘Papen’ lakaplı Mustafa Kocabey, Galatasaray’ın yarın sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacağı ve kazananın şampiyonluğunu ilan edeceği zorlu mücadeleyi İhlas Haber Ajansı’na değerlendirdi. Kağıt üzerindeki favorinin sarı-kırmızılı ekip olduğunu dile getiren Papen Mustafa, “Neden favori Galatasaray? Başakşehir’in veya Galatasaray’ın ligdeki konumuyla alakası yok. Yaklaşık 1 buçuk, 2 seneye yakındır Galatasaray takımının içeride büyük bir çıkışı var. Ali Samiyen’de mağlubiyet almadan rakipler karşısında sürekli galip geliyorlar. Tabii Fatih Terim gerçeği de var” ifadelerini kullandı.

En önemli faktör ‘taraftar’ 

Galatasaray’ın, turuncu-lacivertli takım karşısındaki en büyük kozunun ‘taraftarı’ olduğunu savunan Kocabey, “Beşiktaş maçının kazanılmasının püf noktası; 50 bin taraftarın 90 dakika boyunca hiç susmadan takımını desteklemesi. İnanılmaz bir Galatasaray ve sahada hiç varlık gösteremeyen bir Beşiktaş vardı. Takım yine 50-55 bin taraftarı arkasına aldığı zaman ve 90 dakika boyunca da taraftar hiç susmadığı takdirde Başakşehir ne kaleye gelebilir hatta çimler arasında kaybolur diye söylüyorum. Daha da büyük konuşuyorum; Galatasaray bu hafta, 19.05 tarihi itibariyle yine şampiyonluğunu ilan edecektir” dedi.  

Uygar Aydın
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.