DOLAR 32,3616
EURO 34,7772
ALTIN 2.401,08
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Denize açılan iş insanı Yasin Cinkaya kayboldu! Teknesi kendi etrafında dönerken bulundu

Didim’de dün öğlen saatlerinde tekneyle denize açılan 47 yaşındaki iş insanı Yasin Cinkaya’dan haber alınamadı. Ailesinin ihbarı sonrasında bölgeye giden kurtarma ekipleri iş insanının kullandığı tekneyi otomatik pilotta ve kendi etrafında dönerken buldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri cep telefonu ve özel eşyaları teknede bulunan iş insanı için arama kurtarma çalışması başlattı.

16.12.2023
A+
A-

Aydın‘ın Didim ilçesinden dün öğlen saatlerinde tekneyle denize açılan Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya’dan (47) bir daha haber alınamadı. Tekne Didim açıklarında otomatik pilotta kendi etrafında dolanırken bulundu, kayıp Cinkaya için de arama kurtarma çalışması başlatıldı.

DENİZE AÇILAN İŞ İNSANINDAN HABER ALINAMADI

Faber Mermer Yönetim Kurulu Üyesi, evli iki çocuk babası Yasin Cinkaya, dün saat 12.00 sıralarında Aydın’ın Didim ilçesindeki Marinadan FBR isimli teknesiyle denize açıldı. Cinkaya’dan akşam saatlerinde haber alamayan ailesi durumu sahil güvenliğe bildirdi.

TEKNE KENDİ ETRAFINDA DÖNERKEN BULUNDU

Didim Akbük açıklarında yapılan arama sonucunda Cinkaya’nın teknesi otomatik pilotta motor çalışır halde kendi etrafında dönerken bulundu, ancak Cinkaya’ya ulaşılamadı. Cinkaya’nın cep telefonu ve özel eşyaları da teknede bulundu.

EKİPLER ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından tekne marinaya çekildi ve inceleme yapıldı. Kayıp olan Cinkaya için bölgede sahil güvenlik ekipleri tarafından hem denizde hem de bölgede havadan arama çalışması başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.