DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Muhittin Böcek’ten Kritik Gelişme

09.10.2020
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e 17 Ağustos tarihinde Kovid-19 testi yapılmış ve sonucu pozitif çıkmıştı. Test sonucu pozitif çıkan Böcek’in tedavisi hemen başlamış, fakat durumu kötüye gitmeye başlayınca 7 Eylül tarihinde yoğun bakıma kaldırıldı ve uyutuldu. Kovid-19 tedavisinin ardından, astım rahatsızlığı ve akciğerlerinde meydana gelen yırtılma sebebiyle, tedbir amaçlı uyutulan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın isteği üzerine sevki gerçekleştirilen Böcek’in, sevk edilmeden kısa bir süre önce entübe işlemi bitirilmiş ve solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulanmaya başlamıştı.

SEYRİ KRİTİK

Sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yoğun bakım Ünitesi’nde tedavisi süren Böcek’in sağlık durumunun ise kritik seyirde devam ettiği açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarafından gerçekleştirilen açıklamada Başkan Böcek ile ilgili, ‘Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde herhangi bir gelişme yaşanmamış olup, klinik seyri kritik fakat stabil olarak devam etmektedir’ açıklamaları yer aldı.

İLİşKİLİ HABERLER Türkiye'de Koronavirüs Son Durum

Türkiye’de Koronavirüs Son Durum

Gripte Koronavirüs Kadar Öldürücü

Gripte Koronavirüs Kadar Öldürücü

Koronavirüsten Ölen 5 kişi, Tabutlarıyla Gömüldü

Koronavirüsten Ölen 5 kişi, Tabutlarıyla Gömüldü

Kovid-19 Hastalarında Nörolojik Semptomlar Görülüyor

Kovid-19 Hastalarında Nörolojik Semptomlar Görülüyor

İLİşKİLİ GALERİLER Türkiye'de Koronavirüs Son Durum

Türkiye’de Koronavirüs Son Durum

Four Seasons Grubunun Üyesi Tommy DeVito, Kovid-19'dan Yaşamını Kaybetti

Four Seasons Grubunun Üyesi Tommy DeVito, Kovid-19’dan Yaşamını Kaybetti

İrem Sak: Sette Düzenli Olarak Koronavirüs Testi Yaptırıyoruz

İrem Sak: Sette Düzenli Olarak Koronavirüs Testi Yaptırıyoruz

Selçuk Balcı Koronavirüse Yakalandı

Selçuk Balcı Koronavirüse Yakalandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.