DOLAR 32,5752
EURO 35,0138
ALTIN 2.432,68
BIST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Motorola Edge Plus için yeni tanıtım tarihi geldi! Günlerdir Motorola Edge Plus tanıtım tarihi için yeni bir açıklama bekleyen kullanıcılar istediğine …

14.04.2020
A+
A-

Yaklaşık 1 ay önce sızdırılan görüntüleri ile dikkat çeken yeni amiral gemisi Edge Plus, ilk olarak geçen yılın son günlerde gündeme gelmişti. Motorola Edge ve Motorola Edge Plus ikilisi, akıllı telefon piyasasına adımını atmak üzere.

Gücünü Snapdragon 865 ile Snapdragon 765G işlemcilerinden alacak olan 5G tabanlı Motorola modellerinin büyük bir ilgi toplayacağı öngörülüyor. Peki bu modeller ne zaman ve hangi özellikler ile kullanıcıların beğenisine sunulacak?

Delikli bir ekran tasarımına ev sahipliği yapan Motorola Edge ve Motorola Edge Plus, bünyesinde 6.67 inç büyüklüğünde olan bir yapıyı barındırıyor. OLED tabanlı bir ekran kullanan Motorola, bu akıllı telefonlar için 1080p+ kalitesini tercih etti.

90Hz yenileme hızı ve parmak tarama sistemi eşliğinde piyasaya sürülecek olan yeni modellerin arasında göze çarpan ilk fark işlemciler olacak. Edge Plus hayatını Snapdragon 865 ile sürdürecek. Diğer model ise gücünü Snapdragon 765 G işlemcisinden alacak.

Her iki cihazda da 25 Megapiksel ön kamera bulunuyor. Buna ek olarak Edge Plus’ın arkasında 3 kamera yer alıyor. Bu modelin ana kamerası 108 Megapiksel olarak açıklanmıştı. Ayrıca kendisinde 16 Megapiksel ultra geniş açılı bir kamera ile 8 Megapiksel telefoto kamera da mevcut.

İşlemcilerden sonra kameralarda da var olan bir değişiklik gözümüze çarpıyor. Zira Edge modeli, sırası ile, 64 Megapiksel ana kameraya, 16 Megapiksel ultra geniş açılı kameraya ve 8 Megapiksel telefoto kameraya yer veriyor.

Her iki cihaz kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak. Edge Plus 5000 mAh’lik bir batarya kullanıyor. Edge versiyonu ise 4500 mAh’lik bir bataryadan besleniyor. Son olarak her iki ürünün hızlı şarj desteği verdiğini de belirtelim.

Motorola, yeni tanıtım tarihini 22 Nisan 2020 olarak açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.