DOLAR 32,2617
EURO 34,7841
ALTIN 2.402,98
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Apex Legends’ın Steam’e Geleceği Tarih Belli Oldu

25.10.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yılın başlarında piyasaya sürülen hayatta kalma oyunu Apex Legends, yakın zamanda Steam’e geliyor. Dağıtıcı firma EA’in geçtiğimiz aylarda Steam’le yaptığı iş birliği kapsamında 4 Kasım’da Steam için çıkacak olan oyun, bu tarihte aynı zamanda Sezon 7’ye de start verecek.

Geliştirici stüdyo Respawn Entertainment, Apex Legends’ın Steam’e gelişini web sitesinde yayınlanan kısa bir blog yazısıyla duyurdu. Geliştirici ekip ayrıca daha önce söz verdikleri gibi Origin’deki tüm ilerlemelerinin ve eşyalarının aynen Steam’e aktarılacağını da hatırlattı.

Switch oyuncularının biraz daha beklemesi gerekiyor:

Apex Legends

Apex Legends Oyun Yönetmeni Chad Grenier, oyunun Steam’e çıkışını duyuran blog yazısında Nintendo Switch oyuncularını ilgilendirecek bir açıklama da yaptı. Daha önceki söylentiler, oyunun bu yıl sona ermeden önce Switch platformuna geleceğini iddia ediyordu ancak ne yazık ki Switch oyuncularının biraz daha beklemesi gerekecek.

Açıklamada net bir tarih belirtmeyen Grenier, konu üzerinde çalıştıklarını ve hayatta kalma oyununun 2021 yılı içerisinde Switch için oynanabilir olacağını söylemekle yetindi. Bu konuda yeni bir gelişme yaşanırsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Apex Legends Sezon 7, 4 Kasım’da başlıyor:

Apex Legends Sezon 7

Apex Legends’ın yeni sezonu 4 Kasım tarihinde, oyunun Steam’de yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Yeni sezonla birlikte Horizon adlı yeni bir karakterin oyuna eklenmesi bekleniyor fakat bu konuda Respawn tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmadığını da belirtelim.

Apex Legends Steam

Apex Legends, şu anda Steam üzerinde ücretsiz olarak edinilebiliyor ancak oyunu bu platform üzerinden oynayabilmek için 4 Kasım tarihini beklemek gerekiyor. Respawn ayrıca oyunu Steam üzerinden edinen kullanıcılara yukarıda gördüğünüz 3 farklı silah süsünü hediye edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.