DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Modüler bilgisayar: Razer Tomahawk tanıtıldı! Intel Ghost Canyon NUC’un tanıtılmasından birkaç saat sonra Razer’dan şaşırtıcı bir sürpriz geldi. Boyutları…

08.01.2020
A+
A-

Geleneksel bir anakart yerine Intel Compute Element kullanılıyor. Bu sayede küçük boyutlara rağmen ilerleyen dönemde donanımı yükseltmek oldukça kolay. RGB ışıklardan keskin hatlara kadar günümüz oyuncu bilgisayarlarında standart hale gelen görünümün aksine, Tomahawk’ın tasarımı minimalist bir yapıda.

Alüminyum gövdeye sahip olan bilgisayarın her iki tarafında temperli cam yer alıyor. Bu sayede dikey bir şekilde yerleştirilen ekran kartı rahatça görülebiliyor. Herhangi bir donanımı değiştirmek için yapmanız gereken oldukça basit.

Kaydırma ve kilit mekanizması sayesinde tornavidaya ihtiyaç duymadan kasayı açabiliyorsunuz. Razer’ın bu yeni bilgisayarı NUC 9 Extreme Compute Element üzerine inşa edilirken küçük boyutlarına rağmen 9.nesil Intel Core-H işlemci, 64 GB’a kadar RAM ve GeForce RTX 2080 Super ile kullanıcı karşısına çıkabiliyor.

RAM, SSD, Ekran kartı ve fanları yükseltmek oldukça kolayken, zamanı geldiğinde NUC’un kendisini bile değiştirebilirsiniz. Bu yılın ilk yarısında satışa sunulacak olan ürünün fiyatı henüz açıklanmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.