DOLAR 32,3683
EURO 34,6988
ALTIN 2.391,85
BIST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Merakla beklenen Apple AirPower ortaya çıktı!

10.12.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere Apple, geçen yıl düzenlemiş olduğu etkinlik ile birlikte iPhone X ve iPhone 8 modellerinde kullanılabilecek olan kablosuz şarj pedini de beraberinde tanıtmıştı.

Fakat tanıtımın ardından  AirPower‘ı üretmekten vazgeçen Apple söz konusu şarj pedini iPhone XS modellerinin kullanım kılavuzlarında yanlışlıkla yer vermişti. Bugün ise yayınlanan rapora göre merakla beklenen Apple AirPower hakkında önemli bir patent gün yüzüne çıkartıldı.

Hemen yukarıda yer alan patentte de görebileceğiniz üzere, Apple‘ın üretmekten vazgeçtiği AirPower’ın geliştirmelerine devam ettiğine şahit olmaktayız. Söz konusu kablosuz şarj pedinin aktarılan bilgilere göre daha çok batarya kontrolcüsü olarak karşımıza çıkıyor.

Aradan geçen onca süreye rağmen halen neden satışa sunulup sunulmadığı merak edilen AirPower‘ın, 2019 iPhone modelleri ile birlikte yenilenen özellikleri ile birlikte yeniden tanıtılacağı ön görülüyor.

Söz konusu bu kablosuz şarj standı, daha çok iPhone’a özgü bir asistan edası ile çalışacak. Böylece, siz cihazınızın şarjını takip etmeseniz bile AirPower sizi bu konuda uyarılarda bulunacak.

Paylaşılan patentlerde yer alan bilgilere göre kablosuz şarj istasyonunun, cihazların en sağlıklı bir şekilde şarj edilebilmesi için en uygun koşulları da otomatik olarak ayarlayacak.

 

Böylece, batarya ömrünü uzatma konusunda da bir hayli yardımcı olacak olan yeni AirPower‘ın şimdilik önümüzdeki yıl tanıtılacak olan iPhone modelleri ile birlikte piyasaya sunulması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.