DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Meizu 17 devlete ait görseli yayınlandı Türkiye’de satılması beklenen Meizu 17 için devlete ait görsel yayınlandı. Peki lakin Meizu 17 özellikleri nasıl…

24.04.2020
A+
A-

Aralık ayında tanıtılması planlanan ve sürekli olarak lansmanı ertelenen Amiral Gemisi’nin, daha önce dün yani 22 Nisan tarihinde tanıtılması planlanıyordu.

Pandemiden de etkilenen Çinli firma 8 Mayıs’ta düzenlenecek lansman öncesi resmi olarak telefonun görsellerini paylaşmış oldu.

Huawei P40 Pro kutusundan çıkıyor!

Huawei P40 Pro kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Telefonu kutusundan çıkarıyoruz ve Huawei P40 Pro özellikleri ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz…

Lansman tarihine vurgu yapan görselde, hem telefonu birincil defa kanlı canlı görmüş olduk, keza de Meizu’nun bu sefer lansman tarihini ertelemesi de pek muhtemel görünmüyor.

Görsele bakılırsa, çentiksiz ekran teknolojisi kullanan telefonun ön kamerası ekranın sağ tarafında yer alan deliğe yerleştirilmiş. Görselde bulunan parmak izi vurgusu ise telefonun ekrana gömülü parmak izi sensörü taşıyacağının işareti.

Meuizu 17 ekranı ise 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğüne sahip OLED ve 90Hz ekran onarım hızına sahip olacağı düşünülüyor. Meizu 17 özellikleri bütün olarak ortaya çıkmasa da zinde donanım özellikleriyle karşımıza çıkması bekleniyor.

İşlemci olarak bu sene tüm Amiral Gemisi cihazlarda kullanılan Snapdragon 865 ile gelecek olan telefon, Snapdragon X55 modem ile birlikte 5G desteğine de sahip olacak.

Meizu 17 için 8GB ve 12GB şeklinde iki farklı RAM seçeneği sunulması bekleniyor. Telefonun depolamasının ise olasılıkla 128GB ve 256GB biçiminde iki ayrı seçenekle karşımıza çıkacak.

Meizu 17 kamera kurulumu ve tasarımı

Görselde paylaşılan detaylara bakılırsa, yatay olarak sıralanmış dörtlü arka kamera kurulumu bizi karşılıyor. Bunlardan birinin tele lens olması beklenen bu kamera kurulumunun ortasında ise halka biçiminde bir flaş kullanıldığı göze çarpıyor.

Kamera kurulumu olarak ise teferruat belli olmuş olmasa da 48 ya da 64 Megapiksel çözünürlüğüne sahip bir başlıca kamera ile gelmesi beklentiler arasında. Öteki üç kameranın ise 8, 5 ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı düşünülüyor.

Telefonun 65W çabuk sorumluluk desteği sunulması ve 4500 mAh gücünde bir pille karşımıza çıkması beklentiler arasında.

Telefon tasarım olarak ise, son yıllarda çok gördüğümüz Çinli telefon üreticilerinin kullandığı detaylara sahip. Pürüzsüz, ince çerçeveli bir ekran tasarımı Meizu 17’de ön plana çıkıyor.

Telefonun fiyat detayı bütünüyle ortaya çıkmış olmasa da 560 dolar gibi fiyatla karşımıza çıkacağı iddiaları kulislerde dolaşıyor. Türkiye’de de satılması beklenen zeki telefonun bir Amiral Gemisi için uygun fiyata sahip olacağı söylenebilir.

Peki Meizu 17 özellikleri sizce nasıl? Telefonun Türkiye fiyatı sizce nasıl olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.