DOLAR 32,2674
EURO 34,8543
ALTIN 2.435,19
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Sony A9 II ile ilgili görsel sızdırıldı

30.09.2019
A+
A-

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte fotoğrafçılık sektöründe de radikal değişikliklere gidildi. Özellikle fotoğraf makinelerinin daha iyi gövde oranına ve hafifliğe sahip olabilmesi için aynasız modeller yaygınlaşmaya başladı. Fotoğraf makinesi konusunda öncü firmalardan biri olan Sony Alfa serisi fotoğraf makineleri ile sektörde söz sahibi şirketlerden. Profesyonel anlamda kullanılan A9 serisi fotoğraf makineleri kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

İlk modeli 2017 yılında satışa sunulan Sony A9 fotoğraf makinesi aynasız ve Full Frame olması ile dikkat çeken bir model. Gelecek yıl yapılacak Tokyo olimpiyatlarına yetiştirileceği tahmin edilen model kullanışlı bir gövde tasarımına sahip. Tasarım konusunda Sony A7‘den esinlenmiş olan bu model, teknolojik gelişmeleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacağa benziyor. 36 Megapixel Full Frame bir gövdeye sahip olacağı tahmin edilen cihaz fiyatı ile tercih edilebilir seviyede olacak. Özellikle olimpiyatlar gibi hızlı fotoğraf çekme özelliğine ihtiyaç duyulan etkinliklerde kullanım açısından diğer modellere göre büyük avantaj sağlayacak.

Hızlı hareket eden nesneleri yakalayabilmek için oto focus özelliği ile saniyede 20 kare çekebilen Sony A9 II modeli günümüz cihazlarına göre iyi iş çıkaracak. Odak modu için kullanılan botun ve kilit tuşunun yer almadığı yeni modelde söylenen özelliklerin kesinliği ne yazık ki belli değil. Sony PhotoPlus 2019 Creative Space NYC‘deki etkinliği ile ilgili bir görsel paylaştı. 24-26 Ekim 2019 tarihleri arasında açık olacak bu etkinlikte Sony A9 II modelinin de tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.