DOLAR 32,5998
EURO 34,8045
ALTIN 2.495,11
BIST 9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Büyük WhatsApp yeniliğine hazır olun!

28.05.2018
A+
A-

İOS cephesi için sunulan WhatsApp 2.18.60 sürümü ile birlikte bazı kullanıcılar grup sesli görüşme özelliğini görmeye başlamış durumda. Bu özellik ile iki sesli görüşme bir araya getiriliyor. Görüşme sırasında hoparlör, video görüşme ve sessiz tuşlarının da aktif olduğu görülüyor. Özelliğin tüm kullanıcılara ulaşmasının ise zaman alacağı düşünülüyor.

Android tarafında ise WhatsApp 2.18.160 beta sürümü ile tümünü seç şeklinde bir yenilik göze çarpıyor. Bu özellik sayesinde tüm mesajların okunmuş olarak işaretlenmesi mümkün hale geliyor. Sağ üstteki üç noktalı işlem tuşu ile özellik kolayca kullanılabiliyor. Ek olarak, bu tuş ile tüm sohbetlerin arşive taşınması da mümkün. Seçeneğin bazı beta kullanıcılarına ise bir sonraki beta güncellemesi ile gelebileceğinin altı çiziliyor.

Geçtiğimiz haftalarda iOS ve Android kullanıcıları grup çağrı özelliğini almıştı. Özellik iOS 2.18.52 ve Android beta 2.18.145 sürümlerinde mevcuttu. Grup sesli çağrı özelliğinin teke tek video çağrı sırasında ekranın sağ üst köşesindeki küçük bir ikon ile gösterildiğini de not olarak düşelim.

WhatsApp uygulaması için önemli yenilikler!

WhatsApp uygulaması için önemli yenilikler ortaya çıktı. Ortaya çıkan güncelleme ile birlikte, bomba özellikler sizleri bekliyor olacak.

Bakalım, bu özellikler tüm kullanıcılar tarafından ne zaman aktif olarak kullanılabilecek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.