DOLAR 32,2485
EURO 34,6811
ALTIN 2.394,74
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

MediaTrend Ağustos sayısını indirdiniz mi?

22.08.2018
A+
A-

Yaz mevsimi artık son demlerine girmiş durumda. Ağustos ayı hava sıcaklıklarını iyice yükseltirken, bizleri yeni tatil fırsatlarının peşinde koşturuyor. Bu ay dolu dolu bir MediaTrend sayısı sizleri bekliyor.

Ağustos ayı tatil planları artık iyice şekillenirken, biz de çorbada tuzumuz olsun dedik ve sizlere güzel ülkemizin Yaz cennetlerini anlattık. Birbirinden güzel beldelerde unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız, Türkiye’nin Yaz Cennetleri yazımıza göz atın deriz.

Bu ay aynı zamanda tatil sezonunun en hareketli dönemi olduğu için, sizlere teknolojiyi tatil odaklı tavsiyelerle anlatmak istedik. Tatilciler için en iyi uygulamaları listelerken, bir yandan da bu süreçte yanınızdan ayıramayacağınız teknolojilere değindik. İstesek de istemesek de teknolojiyle iç içe yaşıyoruz eh, böyle bir durumda tatilimize biraz renk katmamız şart!

Mutfakta Yaşam kategorimizi bu ay ikiye ayırdık. Hem tatile gidenleri düşündük, hem de evde sıcaktan bunalanlara farklı önerilerde bulunduk. Bu sayımızda tatil yörelerimizin lezzetleri hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Bir yere gitmiyorsanız da, içinizi rahatlatacak biribirinden güzel yemek tariflerini yine Mutfakta Yaşam sayfalarımızda bulacaksınız.

Bunların dışında, klimalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere bu harika eşyaların en önemli teknolojilerini anlattık. Evdeki internet menzilinizi artırmanın yollarını sunarken, bir yandan da OEM parça alırken dikkat etmeniz gerekenleri sıraladık. Yani Ağustos sayımızda bolca bilgilendirici içeriğe yer verdik.

Yaz günlerinde evde oturmayı tercih edenler için bu ay gözden kaçmış bir dizi olan Z-Nation’a değindik, Cohen Kardeşler’in filmlerini bir kez daha andık.

Yetmedi mi?

Dahasını arıyorsanız sizi MediaTrend Ağustos sayısının sayfalarına davet ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.