DOLAR 32,3248
EURO 34,6359
ALTIN 2.414,43
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Asus ROG Phone çıkış tarihi açıklandı!

19.10.2018
A+
A-

Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkan ROG Phone hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde Amerika’da Amazon üzerinden  ön siparişe sunulan oyuncu telefonu ROG Phone çıkış tarihi ise 29 Ekim Pazartesi olarak açıklandı.

Oyuncu telefonu Black Shark 2 çıkış tarihi açıklandı!

Oyunculara özel olarak sunulacak olan Xiaomi Black Shark 2 çıkış tarihi belli oldu. Özellikleri ve tasarımı ile oyuncuları tatmin edecek olan oyuncu telefonu oldukça iddialı geliyor.

ROG Phone için ön sipariş fiyatları ise, 128 GB dahili hafızalı model 899 dolar, 512 GB dahili hafızalı model ise 1176 dolar olarak listeleniyor.

Asus ROG Phone özellikleri neler sunuyor?

Haziran ayında Tayvan’da düzenlenen özel bir etkinlik ile tanıtılan ASUS ROG Phone özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. 6 inç Full HD+ AMOLED ekran ile 90 Hz tazeleme oranı ve 1 milisaniye tepki süresi sunuluyor.

Asus ROG Phone

Gücünü Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformundan alan akıllı telefonun işlemcisi hız aşırtma ile 2.96 GHz saat hızında. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunulan ROG Phone için 512 GB depolama alanı seçeneği de bulunuyor.

12 Megapiksel + 8 megapiksel çift arka kamera ve 8 Megapiksel selfie kamerasıbulunan cihazda, parmak izi okuyucu ve RGB aydınlatma sunuluyor. Quick Charge 4.0 ve ASUS HyperCharge destekli 4,000 mAh batarya, 3 adet USB-C portu, 3.5 milimetre ses girişi de diğer detaylar arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.