DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Mazda’nın SUV modeli CX-5 için güncellemeler var

29.03.2020
A+
A-

Yeni sistemle birlikte Mazda CX-5 yakıt tüketimini motorundaki iki silindiri kapatarak düşürebilecek. Japon SUV, CO2 emisyonlarında yüzde 8’e varan azalmayı WLTP test prosedürlerinde sağladığını iddia ediyor. Mazda CX-5’te, SCCI ateşleme sistemine sahip SkyActiv-X ünite yer almıyor. Bunun yerine güncellenmiş SkyActiv-G ile karşımıza çıkıyor. Skyactiv-G ünitesi, Mazda 3 ve CX-30’da bulunan Skyactiv X ünitesinden daha eski bir motordur. Bu nedenle kıvılcım kontrollü ateşleme teknolojisine sahip değildir.

Mazda CX-5

Yeni nesil Nissan Qashqai kabuk değiştiriyor!

Nissan’ın Qashqai modeli özellikle Avrupa’da sembolik bir otomobil. Corona virüsü salgınının engellemediği takdirde 2020’de yapılacak lansmanda yeni Nissan Qashqai merakla bekleniyor.

Multimedya ekranı revize edildi

Diğer ince ayarlar arasında, daha iyi performansla kullanışlı olmayı amaçlayan multimedya ekranı ve revize edilmiş bir navigasyon sistemi yer alıyor. Ayrıca kabindeki refineliği iyileştirmek için ekstra ses yalıtımı da uygulananlar arasında. CX-5’e, 2017’deki lansmanından bu yana birkaç güncelleme yapıldı. Geçen yıl, yeni süspansiyon bileşenleri, viraj demiri ile güncellenen CX-5 bunun yanı sıra G-Vectoring Kontrol sistemi ile yüksek hız stabilitesini artırdı.

Mazda CX-5

Mazda İngiltere yöneticisi Jeremy Thomson yeni 2020 SUV modeli için “CX-5, Mazda’nın; şık, kullanımı harika ve premium rakiplerinin arasında müşterileri cezbetebilecek bir SUV olduğunu gösteriyor. CX-5, olağanüstü bir sürüş ve yol tutuş dengesi sağlayan sofistike, pratik ve şık bir SUV.” açıklamalarında bulundu.

Birleşik Krallık’ta 1 Nisan’dan itibaren siparişe sunulacak 2020 CX-5’in fiyatları 27.030 pound’dan fiyatlandı. Amiral gemisi varyantları ise 39.085 pound’a yükseldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.