DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Mate 30 tanıtım videosu yayınlandı iddiası!

29.08.2019
A+
A-

6 Eylül’de düzenlenecek IFA 2019’da Huawei, Kirin 990 işlemcisi için bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlikte herkes Mate 30 ailesi hakkında bilgiler verilmesini umuyor.

“Rethink Desing” sloganıyla paylaşılan videoda dalgalar arasında bir telefon taslağı beliriyor. Bu taslağın Kirin 990 işlemcisinden güç alması beklenen Huawei Mate 30 olduğu düşünülüyor.

Yakın zamanda yeni Mate ailesi ile ilgili açıklama yapan Google, bu modellerde Android kullanılamayacağını söyledi. Android kullanılamayan telefonun işletim sisteminin ve özelliklerinin nasıl olacağı merak konusu.

Videoya yukarıdan izleyebilirsiniz.

Huawei Mate 30 hakkında sızıntılar

Huawei‘nin yeni amiral gemisi Mate 3o‘un ilk bilgilerini ve tanıtım tarihini 6 Eylül‘de açıklaması bekleniyor. Bazı kaynaklara göre ise Mate 30 serisinin tanıtım tarihi 18-19 Eylül olacak. Android işletim sistemini kullanamayacak telefonun işi oldukça zor olarak değerlendiriliyor.

Sızan ilk bilgilere göre Mate 30 daha az çerçeveli bir ekran, daha yüksek çözünürlüklü bir işlemci kullanacak. Firma pil ve hızlı bir şarj konusunda da atak yapacak.

Telefonun ekranı küçük çentikli ve 90 derece kavisli olacak. Firma kavisli ekran sayesinde 3 boyutlu bir görünüm sağlamayı hedefliyor.

Kamera konusunda ise gelen sızıntılar telefonda Sony ve Huawei‘nin ortak ürettiği 40MP kamera olacağını söylüyor. Tabii bu 40 MP ana kameradan iki adet bulunacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.