DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 23°C

Manken Özlem Yıldız ve Uzman Estetisyen Ezgi Maraşlı’nın Sunumuyla Konuştukça Programı

Manken Özlem Yıldız ve Uzman Estetisyen Ezgi Maraşlı’nın sunumuyla Konuştukça Programı keyifli sohbetler, güzellik sırları ve trendleri ele alıyor. Dinamik ikiliyle estetik ve güzellik dünyasını keşfedin!

06.05.2024
A+
A-

Bu hafta eğlencenin yanı sıra yaza hazırlık bilgileri de veren Konuştukça programı, 5 Mayıs Pazar günü yayınlandı. Programda Refleksoloji uzmanı Dr. Bilal Yalçıner refleksoloji konusunda bilgiler verirken, Jinekolog Sezin Kapulu rahim ağzı kanseri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca KBB uzmanı Abdulkadir Göksel burun estetiği ve sunucu Ezgi Maraşlı ise lazer epilasyon konularına değindi.

Programa şarkılarıyla renk katan Tuğba Ünal ise müzik kariyeriyle ilgili deneyimlerini paylaştı. Gençlere tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyelerde bulunan Ünal, başarının ancak çok çalışmakla mümkün olduğunu vurgulayarak gençleri cesaretli ve sabırlı olmaya teşvik etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.