DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 23°C

MakerDAO ve SHIB Coin’den Son Dakika Gelişmeleri

MakerDAO ve SHIB Coin ile ilgili son dakika gelişmelerini takip edin. Kripto para dünyasındaki yenilikleri ve fiyat hareketlerini buradan öğrenin.

04.05.2024
A+
A-

MakerDAO’dan Yeni Token Hamlesi

Önde gelen merkezi olmayan finans (DeFi) platformu MakerDAO, kod adı NewStable (NST) ve NewGovToken (NGT) olan iki yeni token tanıtma planlarını açıkladı. Bu hamle, Maker ekosistemi için istikrarı artırmayı, benimsemeyi genişletmeyi ve kullanıcıları daha dinamik yönetim yoluyla güçlendirmeyi amaçlayan önemli bir revizyon anlamına geliyor.

  • NewStable, mevcut DAI stablecoin’in geliştirilmiş bir versiyonu olarak öngörülüyor ve stabilitesini ve daha geniş kabulünü artırmak için yükseltilmiş özellikler sunuyor.
  • NewGovToken (NGT), MakerDAO ekosistemi içinde yönetişime yönelik rafine bir yaklaşımı temsil eder. Daha geniş katılımı teşvik etmek ve daha dinamik karar almayı kolaylaştırmak için tasarlanan NGT, mevcut MKR tokeninin yerini alacak.

SHIB Coin’de Yakım Miktarı Artıyor

SHIB Coin'de Yakım Miktarı Artıyor

Popüler meme coin olan Shiba Inu (SHIB), son dönemdeki piyasa satışlarına rağmen olağanüstü bir dayanıklılık sergileyerek %7,46’lık bir fiyat artışı gösterdi. Bu yükseliş eğilimi, tokenin yanma oranındaki %1009’luk şaşırtıcı bir artışla çakışıyor, dolaşımdaki arzı önemli ölçüde azaltıyor ve potansiyel olarak fiyat artışına katkıda bulunuyor.

  • Coinglass’tan elde edilen verilere göre, SHIB tasfiyelerinin azalması ve açık pozisyonlardaki artış, meme coin’e olan ilginin arttığını gösteriyor.
  • LayerZero Labs, Sybil etkinliği ile mücadele etmek için yeni bir çözüm tanıttı. Ayrıca Ripple’dan 400 milyon XRP tokeninin serbest bırakılması ve diğer kripto gelişmeleri de dikkat çekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.