DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Mediatrend Mayıs sayısı çıktı! Anneler Günü rüzgarı Mediatrend Mayıs sayısı sizlerle. Her ay ShiftDelete.Net göre hazırlanan teknoloji hayat dergisinin…

06.05.2020
A+
A-

Mediatrend’in dopdolu Mayıs sayısıyla karşınızdayız. Tüm dünya bambaşka bir dönemden geçiyor. Sosyal mesafe kavramı hayatımıza girdi ve yaklaşık olarak hayatımızın merkezine oturdu. Bir süredir aldığımız kararlarda ya da jurnal yaşantımızda bu sosyal mesafe kavramına tarafından hareket ediyoruz. Bu bağlamda günlük yaşantımızın büyük bir kısmı da adamakıllı eve taşınmış durumda. Belki de birçoğumuz şu sıralar, daha önce olmadığı kadar evlerimizde zaman geçiyoruz. Evde uzun vakit vakit geçirince bir zaman sonradan natürel ama yapacak bir şey bulmak güç olabilir. İşte böyle bir arayış içindeyseniz Mediatrend Mayıs sayısı, derdinize deva olacak!

Mayıs ayı denilince akla başlangıçta natürel oysa Anneler Günü geliyor. Her yılın mayıs ayında kutladığımız Anneler Günü, fiilen yılın her günü minnettar olduğumuz annelerimizin yüzünü güldürmek için bize daha özel bir fırsat sunuyor. Biz de mayıs sayımızaa Anneler Gününü kutlayarak başlıyoruz. 

Belli Başlı konumuz Anneler Günü olsa da, son dönemde içinde olduğumuz duruma ilişkin konular da sizleri bekliyor. Mesela Gezi köşemizde, karantinada izleyebileceğiniz en iyi gezi temalı filmleri bir araya getirdik. Şu sıralar natürel ama gezi edemiyoruz, o süre neden bunu izlemeyelim ancak!

Keza Mobil Hayat köşesinde Huawei’nin P40 ailesindeki modellere yakından bakıyoruz. Fotoğrafçılık açısından gösterişli olan modeller hangi özellikler ile öne çıkıyor. Bu köşemizde bu ay diğer taraftan konuğumuz var; Doğan Kabak. Ünlü YouTuber teknoloji ile olan ilişkisini Mediatrend okurları için anlattı. 

Mutfakta Yaşam’da ise odağımız Ramazan. Bildiğiniz gibi Nisan ayı sonu itibariyle Ramazan ayı başladı. Sonunda ise bizi Ramazan Bayramı bekliyor. Peki, bu dönemde sade lakin değil değil sofralar için hangi tarifleri uygulayabilirsiniz? Sayfalar arasında bunun cevabı var! Hem tek öğün beslenmenin püf noktaları da yine bu köşemizde. 

Evde Yaşam köşesinde ise tekrar annelerimizin hayatını kolaylaştırabilecek teknolojilere yer veriyoruz. aynı zamanda evde çoğu kez vakit geçirirken, sporu da dikkatsizlik etmemek gerekiyor ve artık teknoloji bir uçtan bir uca bu fazla basit. Biz de evde kendi antrenörünüz olabileceğiniz bir dizi öneriyle sizin karşınızdayız.

Mediatrend’in mayıs sayısı natürel ama bu konularla sınırlı yok. Yine Ağırlama Dünyası’ndan Bilgisayar Dünyası’na, Nesnel’deri dizi incelemesine dek çoğu ayrı konu sizleri bekliyor.

Bu ay Sam Mendes’in hayatına yakından bakarken, her bütçeye uygun bilgisayar sistemi tavsiyelerini sizlere sunuyoruz. Resident Evil 3 Remake 2020 isimli oyuna dair merak ettiğiniz her şey de yeniden sayfaların arasında. 

Yani, dopdolu ve okurken bir lahza bile sıkılmayacağınız konular yine sizlerle diyebiliriz. O vakit hazırsanız başlayalım mı?

Çayınızı kahvenizi almayı unutmayın!

İyi okumalar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.