DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Gururumuz Space Soldiers ikinci oldu!

18.03.2018
A+
A-

Turnuvaya F grubunda başlayan ekip, grup maçlarının hepsini kazandı ve namağlup bir şekilde gruptan 9 puanla çıkmayı başardı. Daha sonra karşısına gelen İsveç takımı Godsent ile karşılaşan ekibimiz, 2-0 gibi rahat bir skorla rakibini geçti. Yarı finalde ise Rusya ekibiyle kozlarını paylaşan ekibimiz,  rakibini 2-0‘lık net bir skorla eledi ve adını finale yazdırmaya hak kazandı. Finale çıkmaya hak kazanan bir diğer takım ise Fnatic oldu. Fnatic bugüne kadar turnuvalardan toplamda 3.5 milyon dolar kazanmış, oldukça tecrübeli bir takım. Ayrıca sponsorları arasında MSI, Seagate, Oneplus, AMD, DXRacer gibi bir çok ünlü markayı bulunduruyor.

Şampiyonluk kıl payı kaçtı

Fnatic, ekibimiz karşısında ilk haritadan galip ayrılmasına karşın, Space Soldiers skoru eşitledi ve uzatmaya giderek son haritaya kaldı. Son haritada büyük üstünlük sağlayan ekibimiz 14-7 öne geçtiği karşılaşmayı, 16-14 kaybederek 800.000 doları kıl payı kaçırdı. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan ekip,  300.000 dolarlık ödülün sahibi oldu. Son haritada elindeki büyük avantajı kullanamamasına karşın, çok büyük bir başarıya imza atan  Space Soldiers ekibini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.