DOLAR 32,5860
EURO 35,0186
ALTIN 2.452,62
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Maden Suyunun Faydaları

13.06.2020
A+
A-

Faydaları saymakla bitmez tükenmez maden suyunun tüketimini yaz aylarında çoğaltmak oldukça önemlidir. Su tüketiminden bambaşka olarak içindeki çokça mineraller doğruca cisim sağlığına da oldukça yarar sağlamaktadır.

MADEN SUYUNUN FAYDALARI

Magnezyum, kalsiyum, sodyum ve potasyum özellikleri açısından oldukça varlıklı olan maden suyu, yaz aylarında terlemeden kaynaklı olarak kaybedilen mineralin tekrardan alınması için epeyce önemlidir.

Kalsiyum bakımından da oldukça faydalı olan maden suyu, kemikler için de çok yararlıdır. Jurnal olarak tüketeceğiniz maden suyu gün içinde ihtiyacınız olan kalsiyum ihtiyacını karşılayacaktır. bununla beraber hamilelikte birlikte çoğalma bildiren mineral ihtiyacını da karşılayacak değerdedir.

MADEN SUYU KİLO VERDİRİYOR

Havaların ısınmasıyla birlikte kilo devretmek isteyen insanlar maden suyu tüketerek kilo verebilirler. Maden suyunun içerisinde sülfat, bikarbonat iyonları bir uçtan bir uca vücutta bulunan yağı metabolize ederek kilo verilmesinde asistan olur.

Kilo devretmek için tercih edilen maden suyu sindirime de tezgâhtar olmaktadır. Sindirim sırasında oluşan şişkinlik ve kabızlık gibi sorunların geçmesine oldukça muavin olmaktadır.

İLİşKİLİ HABERLER Migrene İyi Gelen Doğal Taş

Migrene İyi Gelen Doğal Taş

Doğal Makyaj Temizleme Suyu Nasıl Yapılır?

Doğal Makyaj Arıtma Suyu Nasıl Yapılır?

Tüketebileceğiniz En Sağlıklı Besinler

Tüketebileceğiniz En Sağlıklı Besinler

İLİşKİLİ GALERİLER Bağışıklığınızı Artıracak 4 Mucizevi İçecek

Bağışıklığınızı Artıracak 4 Mucizevi İçecek

Sağlıklı Bir Smoothie İçin 4 Tavsiye

Dinç Bir Smoothie İçin 4 Tavsiye

Genç Bir Beyin Sağlıklı Vücutta Bulunur!

Genç Bir Beyin Sağlıklı Vücutta Bulunur!

Bu Doğal Yağlar Uyku Kalitesini Arttırıyor

Bu Doğal Yağlar Uyku Kalitesini Arttırıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.