DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

LG’den 31.5 inç 4K UHD monitör: Oyunculara özel Yeni LG 31.5 inç 4K UHD monitör, özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca bu modelin…

22.08.2020
A+
A-

Ultra yüksek çözünürlüklü bir monitör ürettiğini söyleyen LG, bu donanımın IPS ekran paneli ve 4K UHD çözünürlüğü ile donatıldığını açıkladı. Henüz satışa sunulmayan bu göstergecin 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe ev sahipliği yaptığı belirtildi.

İnsan gözünün görebileceği en canlı renkleri ekrana yansıtabilme konusunda DCI-P3 desteğinden yüzde 95 oranında verimli bir şekilde yararlanabilen 32UN650-W, bünyesinde 1.07 milyar adet rengi ve HDR 10 desteğini barındırıyor.

Ekran yırtılmalarını ve görüntü takılmalarını önleyen senkronizasyon teknolojisi olarak adlandırılan AMD FreeSync yazılımı bu monitörü koruyacak. Ayrıca bu monitörün bir pikselin iki farklı renk arasında değişime uğraması ve yeni bir renge kavuşması için ihtiyaç duyduğu süreyi temsil eden GTG değeri 5 milisaniye.

Ekran parlaklığı konusunda 350 nit (metrekare başına kandela) seviyesine kadar hizmet verebilen bu donanım, 1000: 1 statik kontrast oranına sahip. LG, oyuncuların mavi ışığa karşı koruma sağlayan bir filtre ile de korunacağını söyledi.

LG 31.5 inç 4K UHD monitör özellikleri

Bilgisayarları monitörere bağlamak için kullanılan ve 2009 yılında piyaya sürülen Display Port 1.2 (4K / 60 Hz’e kadar video çözünürlüğü) teknolojisi ile Türçesi yüksek çözünürlük multimedya arayüzü olan HDMI altyapısı da bu monitörde yer alacak. Buna ek olarak bir sesin iki veya daha fazla bağımsız ses kanalının ve hoparlörlerin yardımı ile tekrar üretilmesini sağlayan 5W stereo hoparlörler de kullanıcılara hizmet edecek.

Son olarak bu monitörün boyu uzatılabiliyor. Kendisi hakkında henüz bir fiyat bilgisi mevcut değil. 73 yıllık bu firma, yeni monitörünü bu ayın son haftasında satışa sunabilir. LG 31.5 inç 4K UHD monitör için neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.