DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Twitter’da yeni özellik rüzgarı! Son zamanda duyurulan Twitter yeni özellikleri neler? Bu yazımızda hem test aşamasındaki hem de kullanımdaki…

09.07.2020
A+
A-

Yeni özellikler, kullanıcıların Twitter’ı daha etkin, güvenli ve dinamik bir şekilde kullanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Öncelikle bunu söyleyelim. Güvenli ve dinamik bir şekilde Twitter’ı kullanan kişiler, böylece Twitter’da geçirdiği zamanı da artırmış oluyor.

Şimdi de gelin bu gelen yeni özelliklere yakından bakalım.

Tüm yorumlar tek Retweette

Artık iOS, Android ve web’de, yorumları olan Retweetleri tek bir yerde görebilirsiniz. Bu sayede kullanıcılar daha derli toplu bir kullanıma sahip oluyor.

There’s now more to the conversation behind the Retweet count. On iOS, tapping into any Tweet, then tapping “Retweets” will show you the Retweets with comments. https://t.co/d18jK4FMvK

— Twitter Support (@TwitterSupport) May 12, 2020

Retweetleri fotoğraf ya da video ile yapmak 

Artık uygulama içi kamera ile bir Tweet’e eklemek için en fazla 4 fotoğraf veya video çekebilir, ayrıca artık fotoğraflarınız ve videolarınızla yanıtlayabilir, retweetleyebilirsiniz.

Listeyi özelleştirmek için banner resmi yüklemek

iOS ve web’de bir liste oluşturduğunuzda veya düzenlediğinizde, bu listeyi özelleştirmek ve kendi listeniz haline getirmek için artık kendi banner resminizi yükleyebilirsiniz.

Zaman akışınıza sesler ve sohbetler ekleyin

Kullanıcılar Listeler‘i kullanarak zaman çizelgelerine yeni sesler ve sohbetler ekleyebilir. Kullanıcılar artık; bir liste yapabilir, yeni listeleri keşfedebilir, bir listeyi takip edebilir ve bir listeyi tweetleyebilirler.

Tweet’i taslak olarak kaydetme

O Tweet’i göndermeye hazır değil misiniz? Şimdi bir taslak olarak kaydedebilir veya Tweet oluşturucudan belirli bir zamanda gönderilmesini planlayabilirsiniz!

Tüm bu yeni özelliklerin yanında test edilen özellikler de bulunuyor. İşte onlar:

Ses ile Tweet atma: iOS’ta artık sesinizle Tweet atabilirsiniz! Tweet Oluştur’a basın, sesinizi kaydedin ve Tweet’inize ekleyin.

iOS ve web sohbetleri için yeni düzen:  iOS ve web’deki bazılarınız, kimin kimle konuştuğunu daha net hale getiren ve sohbetin daha fazlasını tek bir görünüme sığdırmak için çizgilerden ve satır başlarından oluşan, cevaplar için yeni bir düzen göreceksiniz.

İstediğiniz kişiyle bir sohbet edin
Güvenlik testleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.