DOLAR 32,2066
EURO 34,7458
ALTIN 2.454,78
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

LG V40 hakkında ilk detay ortaya çıktı!

20.04.2018
A+
A-

Bu nedenle cihazın güçlü bir donanıma sahip olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira, V30S ThinQ modelinin, V30’a kıyasla yapay zeka destekli yazılım ve daha fazla bellek gibi küçük değişiklikler ile birlikte gelmesi tepkilere neden oldu.

Ne yazık ki, şu anda kod adı dışında bu cihaz ile ilgili ortaya çıkan herhangi bir detay bulunmuyor. Ancak şirketin, LG V40 öncesinde G7 ThinQ modelini piyasaya süreceğinden emin olduğumuzu bilmenizi isteriz.

 

LG V40 is codenamed Storm. pic.twitter.com/fNqLUdNzsP

— Evan Blass (@evleaks) 20 Nisan 2018

G serisi akıllı telefon ailesinin yeni üyesi olan LG G7 ThinQ, Mayıs ayı başında resmi olarak tanıtılacak ve kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Son günlerde sızdırılan görüntüler, LG G7 ThinQ’nun ekran çentiğine sahip olacağını gösteriyor.

LG V40’ın Ağustos – Eylül ayından önce piyasaya sürülmesini beklemiyoruz.

:: LG’nin yeni modellerinden beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.