DOLAR 32,1819
EURO 34,9979
ALTIN 2.505,07
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Kripto Piyasası Güncel Durumu ve Altcoin Tahminleri

Kripto piyasasındaki son gelişmeleri ve altcoin tahminlerini keşfedin! Uzman görüşleri ve analizlerle kripto para piyasasının güncel durumunu öğrenin.

30.04.2024
A+
A-

Kripto Piyasası Güncel Durumu

Kripto para piyasası, makroekonomik gelişmelerin etkisiyle zor bir dönemden geçiyor. Hong Kong’un spot Bitcoin ve Ethereum ETF’leri başlatması, piyasaya istenilen canlılığı getiremedi. Ancak, bazı uzmanlar bu dönemi fırsat olarak değerlendiriyor. Eski Goldman Sachs yöneticisi ve Makro Guru Raoul Pal, altcoinler konusunda önemli görüşler paylaşıyor.

Raoul Pal’dan Altcoin Tahminleri

Raoul Pal'dan Altcoin Tahminleri

Raoul Pal, piyasanın “kripto yazı” aşamasında olduğunu belirterek, yapay zeka ve tokenize gerçek dünya varlıklarıyla ilgili altcoin projelerinin parabolik bir büyüme yaşayabileceğini ifade ediyor. Pal’a göre, bu dönemde Ethereum’un Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini ve Solana’nın hem Bitcoin hem de Ethereum’dan daha iyi performans sergileyeceğini öngörüyor.

Pal, kripto yazının sonbaharda tam “balon-tastik” olan altcoin sezonunun başlangıcı olduğunu belirtiyor. Bu dönemde Ethereum’un taban yapabileceğini ve Bitcoin’den daha iyi performans gösterebileceğini vurguluyor. Ayrıca, Solana’nın Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans gösterebileceğine inanıyor.

Uyarı: ATH Yolu Düz Olmayabilir!

Uyarı: ATH Yolu Düz Olmayabilir!

Pal, kripto piyasalarına olumlu bir bakış açısına sahip olsa da, dijital varlıkların tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru düz bir çizgide ilerlemeyeceğine dikkat çekiyor. Aşırı kaldıraçlı işlemler nedeniyle olası kötü düzeltmelerin yaşanabileceğini ve “muz bölgesi”ne yaklaşıldığını belirtiyor. Bu dönemde yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.