DOLAR 32,2663
EURO 34,7207
ALTIN 2.401,51
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Galaxy S11 kamera sızıntısı ile karşımızda!

26.08.2019
A+
A-

Galaxy Note 10’un tanıtılmasından daha oldukça kısa süre geçmesinin ardından Samsung’un amiral gemisi Galaxy S ailesinin yeni üyesi hakkında da sızıntılar gelmeye başladı. Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile karşımızda.

Samsung Galaxy Note 10 Plus İnceleme

Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde!

Galaxy Note 10 kısa süre önce tanıtılmasıyla birlikte hem donanımsal hem de tasarımsal özellikleri ile dikkatleri üstüne toplamayı başarmıştı. Fakat bugün isabetli sızıntılarıyla tanınan Ice Universe tarafından Galaxy S11 hakkında bir tweet geldi. Genellikle doğru sızıntılarıyla tanınan Ice Universe Samsung fanlarını “Gerçek bir kamera yükseltmesi görmek istiyorsanız Galaxy S11‘i beklemelisiniz.” diyerek uyardı. Bununla birlikte, Ice Universe S11‘in fotoğraf konusunda daha önce gösterilmemiş bir şeye odaklanacağını söyledi. Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde! - ShiftDelete.Net (1) Bununla birlikte son sızıntılara göre Galaxy S11 de daha yüksek çözünürlükler, daha değişken diyafram aralıkları, ekstra uçuş süresi sensörleri ve daha yüksek zoom seviyelerinin tercih edilmesi bekleniyor. En taze söylenti olarak çok adımlı değişken diyafram kullanılacak. S11’in kamerasının f/1.5 ve f/2.4 arasında değiştirilebilir bir diyafram aralığına sahip olması bekleniyor. Üçlü diyafram açıklığının da S11 için kullanılması bekleniyor. Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde! - ShiftDelete.Net (2) Ayrıca, sıvı açıklık merceği denilen yeni bir mobil cihaz lensi de S11‘de barındırılabilir. Bu lens mevcut sabit çok elemanlı lensleri, akım odak noktalarında son derece hızlı değişiklikler için uygulandığında küresel eğriliğini değiştirebilen diğer lenslerle görüntülerin birleştirilmesini sağlıyor. Yeni teknolojinin çalışma prensibi henüz net bir şekilde bilinmese de Samsung’un yeni 108 Megapiksel lensi ile birlikte bu teknolojinin kullanılması bekleniyor. Yakın zamanda Galaxy S11 ile de ilgili hem donanımsal hem de tasarımsal özelliklerin sızdırılması bekleniyor.

The post Galaxy S11 kamera sızıntısı ile karşımızda! appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.