DOLAR 32,4025
EURO 34,7618
ALTIN 2.399,40
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Huawei’den müjdeli haber: HarmonyOS 2.0 geliyor! Huawei HarmonyOS 2.0 ne zaman gelecek? Sorusunun cevabına yönelik küçük de olsa bir tüyo ortaya çıktı…

17.08.2020
A+
A-

Teknoloji devlerinden olan Huawei özellikle geçen yıldan beri ABD ile yaşadığı gerilimden dolayı zor günler geçiriyor. Kısa süre içinde yasakların karşısında kendine has çözümler üreten Huawei, satışların çok düşeceği tahminlerini de boşa çıkartmıştı. Özellikle giyilebilir teknolojideki üstünlüğünü hissettiren şirketten yeni güncelleme için tarih bekleniyordu.

Huawei HarmonyOS 2.0 ne zaman sunulacağı hâlâ net olmasa da bu yılın sonlarının işaret edildiğini söylemek mümkün. Söz konusu HarmonyOS 2.0 güncellemesinin, akıllı saat, tablet, dizüstü bilgisiyar için de geleceğinin altı çiziliyor. Şu an için akıllı telefonlar noktasında bir netlik bulunmuyor olsa da Weibo’daki blog yazısında söz konusu diğer cihazlar için bu yılın sonuna kadar gelmesinin beklendiğini söyleyebiliriz.

Hatırlarsanız yakın bir zaman önce Huawei HarmonyOS için logo güncellemesi haberleriyle gündeme gelmişti. Şirketin kendi işletim sistemi bir yıldan fazla bir süredir geliştiriliyor ve şu anda 80 binin üzerinde uygulama bulunuyor. Bunu yaklaşık 1 milyon 600 mobil uygulama geliştiricisi takip ediyor. Milyonlarca kişinin de bu işletim sistemine geçecek olmasıyla birlikte güncellemeler de merakla takip ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.