DOLAR 32,2098
EURO 34,9821
ALTIN 2.506,09
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

LG G serisi yerine ucuz Galaxy S20 mi geliyor? LG G serisi ile Amiral Gemisi telefon piyasasında istediği başarıyı elde edemedi. LG içinden sızdırılan…

07.04.2020
A+
A-

LG yetkilisinin sızdırdığı bilgilere göre, firma Mayıs ayı içinde yeni bir akıllı telefon tanıtacak. Yetkili, kulislerde dolaşan 15 Mayıs tarihini ise kabul etmedi.

Burada LG yeni bir yola giriyor gibi görünüyor. Zira şirket G serisi yerine yeni bir Amiral Gemisi planlamıyor.

LG Chocolate serisi için yeni plan ortaya çıktı

Ortaya çıkan yeni iddialara göre, LG G serisini durdurma kararı aldı. Şirketin bu serinin yerini eskiden oldukça beğenilen LG Chocolate serisi ile doldurmayı planladığı söyleniyor.

LG, Samsung Galaxy S20 karşısında tutunabilecek, daha uygun fiyatlı ama benzer yeteneklere sahip 5G bir akıllı telefon geliştirmişe benziyor.

Burada LG, daha uygun fiyatlı ama daha yetenekli bir akıllı telefon ile piyasaya dönmenin peşinde. Daha büyük bir ekran, daha iyi bir kamera ve daha iyi bir pil kapasitesi bu yeni LG akıllı telefonun temel özellikleri olacak.

Şu an için telefonun detayları belli olmuş olmasa da Qualcomm’un Snapdragon 765 veya 765G serisi işlemcinin kullanılması bekleniyor.

Entegre 5G Modem ile gelen bu işlemciler, Samsung’un 7 nm EUV fabrikasyon süreci ile üretilen ve Snapdragon işlemci ailesinin orta üst akıllı telefonlar için ürettiği yüksek performanslı işlemciler.

Snapdragon 765 ve 765G özellikleri açıklandı!

Snapdragon Teknoloji Zirvesi’nin ikinci gününde detayları açıklanan diğer işlemciler: Snapdragon 765 ve 765G oldu. İşte tüm detayları ile Qualcomm Snapdragon 765 özellikleri!

LG G serisi yerine, eskiden en büyük oyuncusu olduğu orta üst segmente yeniden göz kırpmışa benziyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, LG G serisi sonrası geliştirilen bu yeni akıllı telefon ailesi başarılı olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.