DOLAR 32,3751
EURO 34,7785
ALTIN 2.395,53
BIST 10.241,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Xiaomi Pocophone F1 hangi ülkelerde satılacak?

18.08.2018
A+
A-
Huawei Mate 20 Lite işlemcisi doğrulandı!

Tasarımı ve özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan Mate 20 Lite hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Yaşanan gelişmelerle birlikte Huawei Mate 20 Lite işlemcisi büyük ölçüde doğrulandı.

Bu yılın en çok merak edilen akıllı telefonlarından biri olan Pocophone F1, 22 Ağustos tarihinde Hindistan’da düzenlenecek olan lansman ile tanıtılacak. Dikkat çeken özellikleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Pocophone F1, Flipkart üzerinden Hint teknoloji severlerle buluşacak.

İlk etapta sadece Hindistan’daki kullanıcılara sunulacak olan model, çok kısa bir süre içerisinde Avrupa ülkelerinde de satışa sunulması bekleniyor. Snapdragon 845 işlemciye sahip dünyanın en ucuz akıllı telefonu Xiaomi Pocophone F1, özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacak olan Pocophone F16 ve 8 GB RAM seçenekleriyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacak. Gündelik kullanımda oldukça iyi bir performans sunacak olan yeni model, fiyatıyla da oldukça dikkatleri üzerine topluyor.

Sıvı soğutma sistemiyle ısınma sorununu ortadan kaldıracak Pocophone F1, 5.99 inç boyutunda IPS bir ekran üzerine kuruluyor. Bu ekranın ise Full HD+ çözünürlüğe sahip olduğu görülüyor.

Batarya konusunda da oldukça iddialı olan Xiaomi, yeni akıllı telefonunda tam olarak 4,000 mAh‘lik bir bataryaya yer verecek. Bunun yanında Quick Charge 4.0+ desteği de beraberinde geliyor. 12 + 5 megapiksel çift arka kamera kurulumuyla gelecek olan modelin ön kamerasıysa 20 Megapiksel olarak belirtiliyor. Ön kamera da Super Pixel teknolojinden yararlanan Xiaomi, düşük ışıkta bile yüksek performans gösterebilecek.

Xiaomi Pocophone F1 fiyatı nasıl olacak?

Merakla beklenilen Pocophone F1 fiyatı ise oldukça iddialı. Bir e-ticaret sitesinde ortaya çıkan Xiaomi Pocophone F1 fiyatı 1999 RON olarak gözüküyor. Yani yaklaşık olarak 500 dolar olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.