DOLAR 32,3808
EURO 34,7196
ALTIN 2.407,07
BIST 10.094,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Kuaföre gitmeden saç dipleriniz ile başa çıkmanın 4 yolu

02.04.2020
A+
A-

Yarı toplu

Yarı toplu

Daha cazip bir görünüm için, bu özel stil, saçınızın kök yanılsamasını yaratırken, saç toplamanın tüm kök gizleme özelliklerinden yararlanır. Saçınızın önünden üçgen bir bölüm ayırın ve geriye doğru yatırın. Yanlardan aldığınız diğer parçalar ile birleştirmeyi deneyin. Saçlarınızın tepe kısmına biraz hacim vermek, iyi bir fikir!

Topknot

‘Topknot’

Özellikle evden çalışırken, gerçekten daha iyi bir saç modeli yok. Topknot, çoğumuzun ihtiyaç duyduğu zamanlarda döneceği şık ama kolay bir stil. Saçlarınızı tepeden at kuyruğu ya da topuz yaparak topladığınız stile verilen bu ad, erkekler tarafından da oldukça sık tercih ediliyor. Bu saç modeli, kök kontrastının görünümünü azaltmaya yardımcı olurken, aynı zamanda inanılmaz derecede şık olabiliyor.

Karışık saçlar

Karışık saçlar

Gerçek şu ki, uzayan saç diplerine sahip olmak saçınızın dans etmesine izin vermenizi engellememelidir. Saç diplerini gizlemek için yapılacak en iyi şey; saçlarınızdaki hareketi artırmak ve hacim eklemek. Bir maşa veya düzleştirici yardımı ile gevşek dalgalar yaratın. İşiniz bittiğinde, saçlarınızı sallayın ve hacim arttırıcı bir saç spreyi sıkın.

Dağınık toplama

Dağınık toplama

Nihai dağınık görünümlü at kuyruğu veya zahmetsiz topuzu elde etmek aslında sanıldığı kadar kolay bir şey değil! En baştan zahmetsiz bir görünüm elde etmek yerine mükemmel bir başlangıç yapın ve saçınızı sıkıca toplayın. Topladıktan sonra bir fırça ya da tarak yardımı ile at kuyruğunuzu ters yönde tarayarak kabartın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.