DOLAR 32,5150
EURO 34,5622
ALTIN 2.495,10
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz?

02.04.2018
A+
A-

Termal tesislerde kahvaltı ve kaplıca havuzu, hamam, sauna, jakuzi, buhar odası ve masajla birleşen keyfine doyum olmaz bir güne ne dersiniz? Seçenekler için tıklayınız

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Lüks şehir otellerinde iş arasında veya iş çıkışında tüm yorgunluğunuzu ve stresini atmanızı sağlayacak dünya masajlarından dilediğinizi tercih edebilir ve kendinizi hiç bitmesin diyeceğiniz kadar keyifli saatlerin içinde bulabilirsiniz. Seçenekler için tıklayınız.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Son günlerde eşinizin her zamankinden daha fazla yorulduğunu gözlemliyorsanız ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Çift kişilik masaj paketi alarak hem eşinize onu ne kadar çok düşündüğünüzü hissettirebilir hem de hayatın yorucu temposuna mola vermenin hazzını birlikte paylaşabilirsiniz.Seçenekler için tıklayınız.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Hamamda kese – köpük ile suyun ve masajın tazeleyici etkisini hissedebilirsiniz. Ayrıca spa merkezlerinde masaj ve ıslak alan kullanımlarına ek olarak, cilt maskesi dâhil paketler de sunuluyor. Seçenekler için tıklayınız.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Otellerde ve spa merkezlerinde klasik masajın yanı sıra aromaterapi, relaks, Bali, İsveç, antistres, sıcak taş, spor, refleksoloji gibi masaj türleri, her birinde ayrı ayrı uzmanlığı olan yerli ve yabancı masöz ve masörler tarafından uygulanıyor. Masajla birlikte çoğunlukla pakete dâhil olan kapalı havuz, hamam, buhar odası, sauna, jakuzi gibi ıslak alan kullanımları ile enerjinizin tazelendiğini hissedeceksiniz.

Yaşadığınız şehirdeki en iyi spa’ları keşfedin:

İstanbul’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Ankara’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

 

İzmir’deki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Krem Peynirli Domates Dolması

Krem Peynirli Domates DolmasıHem kolay hem lezzetli… İşte Süper Futtern farkıyla Krem Peynirli Domates Dolması!

daha fazla video için
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.