DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Kripto Piyasası Haftalık Analiz

Kripto piyasasının güncel durumunu analiz eden haftalık rapor. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri hakkında detaylı bilgi ve yorumlar.

04.05.2024
A+
A-

Kripto para piyasası bu hafta rollercoaster yolculuğu yaptı. Hafta içinde sert düşüş yaşayan Bitcoin ve altcoin’ler hafta sonu kayıplarını büyük ölçüde telafi etti. Lider kripto Bitcoin 56 bin dolara kadar düştükten sonra 64 bin dolara bir sıçrama yaptı. Dogecoin gibi bazı altcoin’ler ise kazançlarını katladı.

Altcoin Sherpa’dan Yatırım Tavsiyeleri

Altcoin Sherpa'dan Yatırım Tavsiyeleri

Geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, kırmızı-sıcak bir altcoin üzerindeki görüşünü güncelliyor. Ayrıca analist, lider altcoin Ethereum’un bir rakibi için beklentilerini paylaşıyor.

ONDO ve SUI Analizi

ONDO ve SUI Analizi

Altcoin Sherpa: “ONDO Finance (ONDO) üzerinde uzun vadeli yükselişini sürdürüyor. Ondo Finance, gerçek dünya varlıklarını (RWAs) tokenlaştırmaya odaklanan bir proje. ONDO hala en iyi performans gösteren altcoin’lerden biri ve lider konumunda. SUI ise token un-lock nedeniyle düşüşe geçecek. Bir sonraki kilit açma işlemi Mayıs ayı sonunda gerçekleşecek.”

  • ONDO günlük grafiğinde yatay seyrederken, haftalık grafiğinde %7,6 artış kaydetti.
  • SUI son 24 saatte %2,7’den fazla düşüşle yazı sırasında 1,10 dolardan işlem görüyordu. Haftalık grafiğinde %9,1 kayıp gördü.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.