DOLAR 32,2472
EURO 34,6889
ALTIN 2.395,66
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Apple’ın 500 milyon dolar cinayet ödemesi onay aldı Apple 500 milyon dolar suç oluşturan için ön onaylama aşamasını geçti. Daha önceden firmanın kasten iPhone’ları …

17.05.2020
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda, işyeri yavaşlatma işlemi yaptığını kabul ederek kullanıcı başına 25 dolar ödeme yapmayı kabul etmişti. ABD’de geçerli olan bu davada, ödeme için iki tarafın anlaşması tamamlanmıştı. Ancak resmi kurumlar tarafından da onay alması gerekiyordu. Beklenen onaylama kararı geldi.

Apple 500 milyon dolar cinayet ödemesi için askıya alma talebinde de bulundu. Bunun sebebi tabii ki dünyayı etkisi altına alan corona virüs. Salgının süreci geciktirdiği söylendi. İddialara tarafından, ödeme tarihi için iki taraf arasında önümüzdeki aralık ayı konuşuluyor.

Dava ile cezanın belirlenmesi bir süre almıştı. Görünüşe Göre o ki ödemelerin yapılması için kullanıcıların bir zaman daha beklemesi gerekecek.

Cezaya konu olan modeller aralarında iPhone SE, 6, 6 Plus, 7 ve 7 Plus modellerinin bulunduğunu söylemişti. Bu modellerin iOS 10.2.1 işletim sisteminde olması gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.