DOLAR 32,2775
EURO 34,7720
ALTIN 2.394,23
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Kripto Piyasada Negatif Büyüme Gösteren Altcoinler

Kripto piyasada negatif büyüme gösteren altcoinlerin analizi ve gelecek tahminleri! Hangi altcoinler değer kaybediyor, neden düşüş yaşanıyor? Detaylar burada!

27.04.2024
A+
A-

Bitcoin ve Ethereum 2024’ün kripto boğa piyasasında yükselmeye devam ederken, birçok altcoin henüz yetişemedi ve bilgili yatırımcılar için cazip indirimler sunuyor. Bu durum, yılbaşından bugüne (YTD) negatif büyüme yaşayan en iyi 37 kripto para biriminin bir listesini derleyen önde gelen Asyalı gazeteci Colin Wu’nun yakın tarihli bir raporuna göre böyle… İşte LINK coin gibi eski kriptoları kapsayan liste.

Colin Wu’nun Paylaştığı Liste

Colin Wu'nun Paylaştığı Liste

Mevcut boğa döngüsü 2023’ün sonlarında başladı, Ekim ayında ivme kazandı ve Bitcoin’in 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesini aşmasıyla bu yıl gerçekten yükselişe geçti. Ancak, sırasıyla %48,9 ve %36’lık etkileyici YTD kazançlarına sahip olan Bitcoin ve Ethereum’un aksine, birçok altcoin geride kaldı.

Bitcoin’in Fiyatındaki Düzeltmeler

Bitcoin'in Fiyatındaki Düzeltmeler

Büyük ölçüde Bitcoin’in fiyat hareketlerinden kaynaklanan son piyasa düzeltmeleri, birkaç altcoini daha önceki kazançlarından vazgeçmeye zorladı. Boğa piyasasının ilk aşamasında en iyi performans gösteren Cardano (ADA), Internet Computer (ICP), Chainlink (LINK) ve Avalanche (AVAX) bu eğilimin kurbanı oldu.

Cazip Giriş Fırsatı

Bu senaryo, ünlü bir piyasa istihbarat platformu olan Santiment tarafından yakın zamanda paylaşılan verilerle uyumludur. Analizleri, altcoinlerin mevcut indirimli fiyatlarıyla, boğa rallisinin devamını bekleyen yatırımcılar için önemli bir satın alma fırsatı sunduğunu gösteriyor.

Unutulmaması Gerekenler

Unutulmaması Gerekenler

Kripto para piyasasının oldukça değişken olduğunu unutmamak önemlidir. Mevcut durum bazıları için bir satın alma fırsatı sunsa da, herhangi bir kripto varlığa yatırım yapmadan önce dikkatli araştırma ve risk yönetimi çok önemlidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.