DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Netflix Artık ‘Fitness Dersleri’ Yayınlamaya Başlayacak

03.01.2023
A+
A-

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix,abonelerinin bugün itibarıyla “Nike Training Club” içeriklerine ulaşabilecekleri belirtildi. Nike Training Club içerikleri, tüketicilerin bireysel olarak fitness yapabilmelerine imkan tanıyacak eğitim programları olarak karşımıza çıkacak.

Nike Training Club içerikleri iki grup halinde yayınlanacak ve toplamda 30 saatlik eğitim programını içerecek. Kullanıcılar, bu içeriklerde hem tüm fitness seviyeleri ile ilgili bilgilere ulaşacak hem de antrenman yapma imkanı yakalayacaklar. 

Nike Training Club’ta neler bulunacak?

Netflix nike training club fitness

Bugün itibariyle Netflix’e eklenen ilk grup Nike Training Club içerikleri, 5 kategori halinde karşımıza çıkacak. Bu kategoriler:

Fitness ile ilgili temel bilgiler (13 bölüm) Core eğitimleri (7 bölüm) Yoga eğitimleri (6 bölüm) Kas eğitimleri (14 bölüm) “Kendini iyi hisset” eğitimleri (6 bölüm)

Netflix’teki fitness dersleri tabii ki sadece bundan ibaret değil. Kullanıcılar, 2023 yılında da yepyeni fitness eğitimlerine ulaşabilir hale gelecekler. Ancak o içeriklerin ne zaman yayınlanacağına ilişkin herhangi bir takvim paylaşılmadı. Eğer bugünden itibaren Netflix’teki fitness içeriklerine ulaşmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey arama bölümüne “Nike Fitness” yazmak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.