DOLAR 32,3926
EURO 34,6245
ALTIN 2.393,97
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasasında son durum hakkında güncel analiz ve yorumlar. Bitcoin, Ethereum, ve diğer kripto paraların fiyatları ve gelecek beklentileri burada.

17.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası, 17 Nisan 2024’te, on-chain analistlerin önde gelen kurumları ve bireysel yatırımcıları içeren ve genellikle “balinalar” olarak anılan kullanıcıların RNDR coin dahil çeşitli coinlerde birkaç büyük transferi bildirmesiyle önemli bir faaliyete tanık oldu. Bu hareketler yatırım potansiyeli stratejileri öneriyor ve daha geniş piyasa duyarlılığına işaret ediyor.

DWF Labs ve LDO Hareketi

On-chain veri analisti @ai_9684xtpa’ya göre DWF Labs, merak uyandıran bir hareketle 9,2 milyon kimliği şaşırtıcı bir şekilde önde gelen kripto para borsası OKX’e aktardı. Yaklaşık 6,66 milyon ABD doları değerindeki işlem, rapordan sadece beş dakika önce gerçekleşti. Bu aktarımın özel amacı belirsizliğini korusa da, DWF Labs’ın bu tokenlara yönelik gelecek planları hakkında soruları gündeme getiriyor.

Justin Sun ve Celsius Ağı

On-chain izleme platformu Lookonchain, TRON’un kurucusu Justin Sun’ın büyük bir transfer yaptığını bildirdi. Sun, rapordan yedi saat önce Huobi borsasından (HTX) ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin olan 196 milyon Tether’in (USDT) çekildiğini bildirdi. Bu fonlar daha sonra bir başka büyük kripto para borsası olan Binance’e yatırıldı.

RNDR Coin, SUSHI ve UNI Hareketleri

On-chain veri analisti Yu Jin, bir balina yatırımcısının karlı bir hamlesini tespit etti. Bu kişi 402.875 Uniswap (UNI) tokeni satarak yaklaşık 2,75 milyon dolar net elde etti. Balinanın bu UNI tokenlerini Ekim 2023 ile Ocak 2024 arasında MEXC borsasından para çekme ve on-chain satın alımların birleşimi yoluyla biriktirmiş olması dikkat çekicidir.

Render Network ve SushiSwap İşlemleri

Spot On Chain, merkezi olmayan bir bulut bilişim platformu olan Render Network tarafından başlatılan bir aktarımı bildirdi. Ağ, yaklaşık 20,8 milyon dolar değerindeki 2,5 milyon RNDR coin yeni bir cüzdan adresine aktardı. İlginç bir şekilde, bu transferden elde edilen 1,65 milyon RNDR tokeni sonraki beş saat içinde Binance’e yatırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.