DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Peter Schiff: “Bitcoin Fiyatı Yakında Düşecek!”

Peter Schiff, ünlü ekonomist ve yatırımcı, Bitcoin’in fiyatının yakında düşeceğini iddia ediyor. Detaylar ve analiz için buraya tıklayın!

09.04.2024
A+
A-

Altın böceği olarak tanıdığımız Peter Schiff, son Bitcoin rallisinin ardından yine sahneye çıktı. Schiff’in BTC fiyatına ilişkin açıklamaları yatırımcılar arasında endişe yaratıyor. Çünkü Schiff, Bitcoin’in geleceğinde kan görmeye devam ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin daha fazla yükseliyor!

Schiff’in Bitcoin Eleştirileri

Peter Schiff, Bitcoin eleştirmeni olarak biliniyor ve sık sık yatırımcıların canını sıkıyor. Schiff, kısa bir süre önce Bitcoin’in son fiyat artışını değerlendirdi ve bunun ETF yatırımcılarını cezbetmek için bir manevra olduğunu iddia etti. Schiff’e göre, bu ralli kısa ömürlü olacak ve yakın gelecekte BTC fiyatında bir düşüş yaşanacak.

Bitcoin Fiyatı ve Schiff’in Tahminleri

Schiff’in Bitcoin fiyatı hakkındaki açıklamaları yatırımcılar arasında endişe yaratsa da Bitcoin’in yukarı yönlü fiyat hareketi, Schiff’in tahminlerini çürütüyor. On-chain veriler, eleştirmenin sözlerinin piyasadaki yükselişle tezat oluşturduğunu gösteriyor. Şu anda Bitcoin fiyatı 71.906 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 1,4 trilyon dolara ulaştı. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacminde %70 artış yaşandı.

Sonuç olarak, Bitcoin’in yükselişi devam ederken, Peter Schiff’in düşüş tahminleriyle kripto piyasasında bir gerilim yaşanıyor. Ancak BTC’nin güçlü piyasa trendi ve yaklaşan yarılanma gibi faktörler, önümüzdeki günlerde fiyatın artabileceğini gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.