DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasasında son durum hakkında güncel analizler, fiyat hareketleri ve önemli gelişmeler. Bitcoin, Ethereum, altcoinler ve daha fazlası burada!

08.05.2024
A+
A-

Kripto para piyasası son zamanlarda çalkantılı bir dönemden geçerek birçok yatırımcıyı belirsizliğe sürükledi. Bu kargaşanın ortasında çoğu kripto para, RSI değerlerine göre aşırı alım durumlarından hızla daha nötr ve hatta aşırı satım pozisyonlarına geçti. Bununla birlikte, bazı varlıklar önemli kazançlar elde ederek trendi değiştirmeyi başardı.

Analizin İlk Sinyal Verdiği Kripto Para: Tellor (TRB)

Tellor (TRB), Blockchain tabanlı bir oracle ağı ve bu alanda Chainlink’in (LINK) güçlü bir rakibi. TRB, son zamanlarda olağanüstü bir fiyat artışı sergiledi. Token fiyatı, 42,73 dolar gibi düşük bir seviyeden 141,72 dolar gibi yüksek bir seviyeye çıktı. Dahası, bunu bir hafta içinde gerçekleştirdi. Böylece, değerinde yaklaşık %200’lük bir artış kaydetti.

Analizin Diğer Sinyal Verdiği Kripto Para: Frontier (FRONT)

Analizin Diğer Sinyal Verdiği Kripto Para: Frontier (FRONT)

Frontier (FRONT), 24 saatlik RSI 74,66’da duruyor. Dört saatlik RSI ise hafifçe 72,83’e yükselerek benzer bir tablo sunuyor. Saatlik RSI seviyesi 71,82 bile azalmayan sürekli alım baskısını yansıtıyor. Ayrıca, son gün fiyatında %30’luk bir artışa yol açarak şu anda 1,72 dolar değerinde.

Yatırımcıların Dikkat Etmesi Gerekenler

Yatırımcıların Dikkat Etmesi Gerekenler

Hem TRB hem de FRONT kısa bir süre içinde yüksek RSI değerleriyle birlikte önemli fiyat artışları gösterdiğinden, temkinli yatırımcılar pozisyonlarını yeniden değerlendirmek ve düzeltici bir aşama başlamadan önce potansiyel olarak kar almak için bu anı en uygun an olarak değerlendirebilir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Makaledeki görüşler ve tavsiyeler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.