DOLAR 32,2550
EURO 34,7007
ALTIN 2.401,70
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Netflix’in ilk Türk filmi yayınlandı! İşte tepkiler Netflix’in ilk Türk filmi: Yarına Tek Bilet yayınlandı. İşte 1 saat 30 dakika uzunluğundaki film hakkında…

19.06.2020
A+
A-

1 saat 30 dakikalık film “İzmir’e dışarı giden bir trende yolları kesişen iki tanıdık olmayan, çalkantılı ve hayret verici biçimde benzer aşk geçmişleri doğruca yakınlaşır.” şeklinde özetlenirken Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger başroldeki isimler.

Mart ayında duyurusu gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan yer alıyor. Filmin hikayesi hakkında daha fazla data sahibi olabilmeniz adına aşağıdaki fragmanı izlemenizi tavsiye ederiz.

Tabi, film yayınlandıktan kısa bir süre daha sonra Twitter gibi platformlarında kullanıcılar yorumlarını paylaşmaya başladı. Bazı kullanıcılar filmi çok iyi bulduklarını söylüyor olsa da, beklentimin aşağıda kaldı diyenlerin sayısı daha artı gibi görünüyor. Netflix’in birincil Türk filmi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.