DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Kripto Para Piyasası Güncellemeleri – 2 Mayıs

2 Mayıs’ta kripto para piyasasındaki güncellemeleri takip edin. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların son durumu hakkında en yeni bilgiler burada!

02.05.2024
A+
A-

Axelar: Yükselişte ve Rekor Peşinde

Axelar: Yükselişte ve Rekor Peşinde

2 Mayıs’ta kripto para piyasasında önemli gelişmeler yaşandı. Web3 platformu olan Axelar’ın yerel tokeni Axelar (AXL), önemli bir fiyat artışıyla dikkat çekti. Son 24 saatte %14’lük bir artışla 1,21 dolara ulaşan AXL, tarihi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Teknik analizler, AXL için olumlu bir yükseliş trendi öngörüyor ve stake eden kullanıcı sayısındaki artış da bu ivmeyi destekliyor.

Altlayer: Yenilikçi Staking Mekanizması

Altlayer’ın yerel tokeni ALT, reALT tokeninin piyasaya sürülmesiyle değer kazandı. Ethereum tabanlı reALT tokeni, ALT sahiplerine staking sürecini basitleştirerek ödüllerini artırıyor. Bu yeni mekanizma, Altlayer ekosistemine farklı bir boyut kazandırırken ALT coininin değerini %5’in üzerinde artırdı.

Solana Ekosisteminde Yükselen Tokenlar

Solana Ekosisteminde Yükselen Tokenlar

2 Mayıs’ta Solana ekosistemindeki tokenlar genel olarak yükseliş yaşadı. SOL tokeni %11,74’lük önemli bir artışla 135,8 dolara ulaşırken, JTO, JUP, RAY ve WIF gibi diğer tokenlar da değer kazandı. Bu yükseliş eğilimi, Solana ekosistemindeki projelere olan güveni ve ilgiyi artırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter, Facebook ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.