DOLAR 32,2905
EURO 35,0372
ALTIN 2.478,21
BIST 10.563,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kripto Haberler ve Gelişmeler

Kripto dünyasındaki en güncel haberleri ve gelişmeleri takip edin. Bitcoin, Ethereum, blockchain ve daha fazlası hakkında en son bilgiler burada!

02.05.2024
A+
A-

Jito, Solana’da Rekor Kırdı

Jito, Solana'da Rekor Kırdı

Likit staking ve MEV altyapı projesi Jito, Solana’da toplam kilitli değeri 1,4 milyar dolara ulaşarak en büyük protokol haline geldi. DeFiLlama verilerine göre, Jito Solana ekosisteminin %38’ini oluşturuyor.

friend.tech Yeni Sürüm ve Airdrop Hazırlığında

Merkezi olmayan sosyal medya platformu friend.tech, 3 Mayıs’ta V2 sürümünü ve airdrop’u yayınlayacak. Ancak sızdırılan akıllı sözleşme, tokenların belirli adresler dışında satılamayacağını gösterdi. Bu değişiklik, kullanıcılara %1,5’lik bir ücret ödeme olanağı sağlayacak.

RippleX’ten Yenilikçi Borç Verme Protokolü

RippleX'ten Yenilikçi Borç Verme Protokolü

RippleX, XRP Ledger üzerinde kolektif fonlarda sabit vadeli, faiz tahakkuk eden krediler için yeni bir borç verme protokolü teklifini açıkladı. Yeni protokol, Blockchain’de borç vermenin kurallarını değiştirerek off-chain borç ve risk yönetimine odaklanıyor.

  • SHIB Balinaları Harekete Geçirdi: Shiba Inu içeren büyük işlem hacmi son 24 saatte %165 artarak dikkat çekti. Büyük oyuncuların yaptığı işlemler, SHIB’in temel ölçütte önemli bir artış yaşamasına neden oldu.
  • TRALA Animoca Brands’ten Yatırım Aldı: Web3 oyun platformu TRALA, Animoca Brands’ten stratejik yatırım aldı. İki firma küresel Web3 GameFi alanında işbirliği yapacak.
  • Mitosis 7 Milyon Dolarlık Finansmanı Tamamladı: L1 Blockchain Mitosis, önde gelen kuruluşların katılımıyla 7 milyon dolarlık bir finansman turunu tamamladı. Multi-chain DeFi için yeni bir likidite konsepti sunuyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.