DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı

09.04.2018
A+
A-

Special Edition olarak duyurulan kırmızı renkteki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerin standart modellerden renk dışında herhangi bir farklılığı bulunmuyor. 10 Nisan 2018 tarihinde yani yarın tüm dünyada ön siparişe sunulacak olan modellerin 256 GB’lık tek bir sürümünün bulunması bekleniyor.

BİM uygun fiyata iPhone aksesuarları satıyor!
BİM uygun fiyata iPhone aksesuarları satıyor!

BİM, bu hafta yine çok uygun fiyata iPhone aksesuarları satacak. Peki, iPhone aksesuarları arasında neler var ve fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar!

Apple Store üzerinden satışa sunulacak olan yeni renk seçeneğine sahip iPhone 8 modellerinin, iPhone X‘un varlığından dolayı geçtiğimiz yılki ilgiliyi görmesi şimdilik pek mümkün görünmüyor. Ancak Apple burada çok iyi bir hamle yapıp, telefonun ön bölümünde nihayet beyaz yerine daha şık duran siyah rengine yer vermiş.

 

Kırmızı iPhone 8 fiyatı 4.999 TL ve kırmızı iPhone 8 Plus fiyatı ise 5.599 TL olması bekleniyor. Apple’ın şimdilik kırmızı rengi iPhone 8’e eklediğini, iPhone X’un ise gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri ile sınırlı bir opsiyon sunduğunu belirtelim.

:: Kırmızı iPhone 8’i satın almayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.