DOLAR 32,3713
EURO 34,7774
ALTIN 2.410,97
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kötü İnternet Bağlantısının Kurbanı Olan Beşiktaş, ’19:03’teki Transfer Duyurusunu 19:04’te Paylaşabildi

05.07.2021
A+
A-

Türkiye’nin en çok taraftara sahip futbol kulüplerinden Beşiktaş, internet bağlantısının azizliğine uğradı. Normal koşullarda kuruluş tarihinin saatinde, yani 19:03’te paylaşım yapacak olan futbol kulübü, internet bağlantısındaki gecikme nedeniyle bu paylaşımı 19:04’te yapabildi.

Futbol kulüpleri, bir transferi duyurmak istedikleri zaman genelde kuruldukları yılları saat olarak tercih ediyorlar. Ancak Beşiktaş, internet bağlantısının azizliği nedeniyle bunu yapamadı. Salih Uçan’ın transfer duyurusunu 19:03’te yapması beklenen kulüp, paylaşımı 19:04’te yapabildi.

Beşiktaş’ın gecikmeli olarak paylaşabildiği tweet

Twitter

Beşiktaş, yaşanan gecikmeye ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Ancak pek çok kullanıcı, bu küçük gecikmenin internet bağlantısı nedeniyle gerçekleştiğini tahmin etmekte zorlanmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.