DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Redmi 10X özellikleri Google Play’de ortaya çıktı Redmi 10X özellikleri Google Play Console’da ortaya çıktı. Redmi Note 9’un öbür isimle gelmesi beklenen…

09.05.2020
A+
A-

Daha önceden Redmi 10X model isminin, Çin pazarında satışa çıkacak olan Redmi Note 9’u belirttiği söylenmişti. Oysa ortaya meydana çıkan özelliklerle çeşitlilik olduğu ortaya çıktı. Bu da yeni bir modelin geliş yapabileceği anlamına geliyor.

Daha evvelden TENAA’da ortaya çıkan model derhal de Google Play Console’da kendini gösterdi. Modelin özelliklerine baktığımızda bizi başlangıçta 2340 x 1080 çözünürlükteki ekran karşılıyor. FHD+ olacak olan ekranın sol üstteki köşesinde kamera bulunacak. Bu kamera ekrana gömülü olacak. Bu Vesile Ile modelde çentik bulunmayacak.

Cihazın merakla beklenen işlemcisi, RAM’i, ve Android sürümü muhakkak oldu. Yeni model Mediatek MT6769 (Helio G70) işlemciyle kullanıcılarla buluşacak. 8 çekirdekli olan bu işlemcide 2 adet 2.0 GHz Cortex-A75 ve 6 adet 1.7 GHz Cortex-A55 bulunacak. Grafik kısmında ise Mali G52 görev yapacak.

redmi 10x özellikleri

Telefonda 4 GB RAM bulunacak. Fakat RAM miktarı için kullanıcılara seçenek imkanı gelebilir. Redmi 10X özellikleri ve Redmi Note 9 özellikleri karşılaştırıldığında, Redmi 10X’in birazcık daha düşük sisteme sahip olduğu görülüyor. Çünkü Redmi Note 9 işlemcisi Helio G85 olmuştu.

Telefon Android 10 kurulu olarak kullanıcılarla buluşacak. Bu da cihazda MIUI 12 bulunacağı anlamına geliyor. Modelin ne süre satışa çıkacağına dair bir bilgi ise hemen şimdi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.