DOLAR 32,3243
EURO 34,7527
ALTIN 2.392,58
BIST 10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Konami’den PES 2022 oyun motoru açıklaması! Konami, PES 2022 için yeni oyun motoru geliştirdiğini duyurdu. Ancak bu yıl PES 2021’in çıkmayacağını…

16.07.2020
A+
A-

Dünyada en çok sevilen ve en geniş oyuncu kitlesine sahip oyun kategorisi hiç kuşkusuz futbol oyunları. Futbol oyunları denince de akla iki büyük geliyor. PES 6’dan itibaren yükselişe geçen Konami, 2022 PES serisi için yeni gelişmeleri paylaştı.

Konami’nin açıklamasına göre bu yıl PES 2021 oyunu tanıtılmayacak. Bunun yerine eFootball PES 2020‘ye geniş güncellemeler getirilecek. Bu durumun ana nedeninin PES 2022’yi geliştirmek olduğu söyleniyor.

Konami, PlayStation 5 ve Xbox Series X için yepyeni bir PES oyunu geliştiriyor. Yeni nesil konsollar için yeni bir oyun motoru oluşturulduğunu açıklayan şirket, PES oyunlarında kullanılan FOX motoruna veda ediyor. Yetkililere göre önümüzdeki yıl için hazırlanan PES oyunu, iyileştirmeleriyle oyuncuları kendine hayran bırakacak. Konami, oyuncu ve animasyonların çok daha gerçekçi olacağını ve oyunun gelişmiş bir fizik sistemine sahip olacağını söylüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.