DOLAR 32,5860
EURO 35,0186
ALTIN 2.452,62
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Köksal Baba gişe rekoru kırdı!

28.05.2018
A+
A-

Kendine has tarzı ve görünüşü ile sosyal medyanın en çok güldüren isimlerinden biri olan Köksal Baba için, 3 Vakte Kadar isimli bir sinema filmi çekildi. 18 Mayıs tarihinde 41 sinema salonunda vizyona giren bu film, kırılması çok zor bir rekor kırdı.

Mahallenin saf ve temiz çocuğu Hasan’ın küçüklüğünden beri aşk ve hayranlık duyduğu Balım’a bir türlü açılamadığı kadın ile bir şans elde eder ancak ummadığı anda şans eseri kendini tanıtma fırsatı bulduğunda ise karşısında büyük bir rakip Köksal baba vardır. Bu tema altında çekilen sinema filmi, sadece 1 kişi tarafından izlenerek, şok edici bir rekor kırdı.

Vizyona girişinin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen, ilk günü gösteren Box Office rakamlarında bir yanlışlık yok ise, yıllarca kırılması güç bir rekoru eline geçirmiş oldu.

10 gündür, toplamda 41 salonda vizyonda olan Köksal Baba 3 Vakte Kadar filmi, ilk 3 günlük süreç içinde izleyen 1 kişi sayesinde, 15 TL hasılat elde etti. Filmin toplamda 80 dakika olduğunu da belirtelim.

3 Vakte Kadar filmini kim izledi?

Asıl merak edilen soru ise 15 TL hasılatı getiren kişinin kim olduğu. Filmi yapan ve oynayan ekibi bir kenara bırakacak olursak, oynayanların yakınları bile bu filmi izlememiş.

PR çalışması olabilir mi?

Bir diğer soru ise, bu skandalın altında bir PR çalışması olabilir mi? Ters psikoloji yaparak, film hakkında daha fazla merak uyandırılıp, salonlara ilgi de yönlendirilebilir. Yorum sizin…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.